Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/7/2012. ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΚΑΤΟΥΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑnews



διαβαστε τι ειχαμε γραψει 

αρχειο 

31 ΙΑΝ 2012

Καλημέρα κύριε Δήμαρχε





Όπως γνωρίζουμε όλοι, έτσι και εσείς, τη χρονιά που πέρασε μπορούσε να γίνει στην Κατούνα ένα Δημοτικό Συμβούλιο.
Νομίζω δεν θα ήταν κάτι κακό ούτε και παράνομο μιας και το νομοσχέδιο του Καλλικράτη,  που το επικαλείστε συχνά, το προβλέπει, όπως προβλέπει και σε όλες τις έδρες των πρώην Δήμων να γίνεται ένα Δ.Σ. το χρόνο.
Καλό θα ήταν λοιπόν μιας και στην Πάλαιρο που και αυτή δικαιούται, έγινε έστω και ένα άτυπο Δημοτικό Συμβούλιο μιας και είχαν καλεστεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, για την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης πριν λίγο καιρό, να γίνει και στην Κατούνα.
Η χρονιά πέρασε,  χάθηκε μια συνεδρίαση στην Κατούνα, γιατί;
Μια συνεδρίαση μπορούσε να γίνει, δεν ξέρουμε αν αυτό  υποτιμά κάποιους.
Πάντως η Κατούνα και γενικά ο πρώην Δήμος Μεδεώνος, για όσους δεν ξέρουν, διαθέτει το καλύτερο Δημοτικό κτήριο στο Π. Δημαρχείο με την καλύτερη και την πιο μεγάλη αίθουσα όλων των Διαμερισμάτων και έχει πολύ καλή μικροφωνική εγκατάσταση και χωράει και πάρα πολύ κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει.
Ελπίζω να μην επηρεάζει η παραλία της Βόνιτσας με την θάλασσα και τις γνωστές καφετέριες γύρω-γύρω που έχουν ένα καλό μεροκάματο καθημερινά λόγω και του Δημαρχείου στη Βόνιτσα.
Δόξα το θεό από τέτοιες έχουμε και μείς, καφετερίες και φαγάδικα  που περνούν και αυτά μεγάλη κρίση και κυρίως από την μέρα που έφυγε ο Δήμος, με θεα το βουνό όμως.
Είναι μια ευκαιρία και οι άνθρωποι του πρώην Δήμου Μεδεώνος να γνωρίσουν και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις τους κατά την διάρκεια του Συμβουλίου.
Πάντως σε άλλους Δήμους έχει γίνει.
Δεν ζητούμε,διεκδικούμε κάτι που δικαιούμαστε. 
google page rank