Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μαζική επίθεση σε ουζερί όπου βρισκόταν Χρυσαυγίτες



«Ντου», σπασμένα αυτοκίνητα, δακρυγόνα και ΜΑΤ. Στο ουζερί και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης.

       Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα χθες βράδυ  (μετά τις 10) στην περιοχή της οδού Καλυβίων και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Ενότητας όπου βρίσκεται το ουζερί  στο οποίο βρισκόταν παρέα περίπου 20-25 ατόμων (σύμφωνα με μαρτυρίες άτομα που κινούνται στον εθνικιστικό χώρο), περιλαμβανομένου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα  Μπαρμπαρούση....

      Το ουζερί -που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Ενότητας -και η ευρύτερη περιοχήδέχτηκε επίθεση από πολυάριθμη ομάδα κρανοφόρων (σχεδόν 100 άτομα) που με καδρόνια πέτρες και άλλα αντικείμενα έφτασαν μέχρι την πρόσοψη του ουζερί.
      Αρχικά υπήρξαν συμπλοκές, ο βουλευτής της Χ.Α. απομακρύνθηκε από ανθρώπους που τον συνόδευαν και στη συνέχεια οι κρανοφόροι άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και γενικά ότι έβρισκαν μπροστά τους.
 Φωτογραφίες των αυτοκινήτων φαίνονται στο φωτορεπορτάζ ενώ ένα από τα αυτοκίνητα ανήκε σε μετανάστη η σύζυγος του οποίου διαμαρτύρονταν.
       Τα επεισόδια έληξαν τελικά με την επέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας με κράνη και  δύο δακρυγόνα τα οποία δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους. Αρκετοί ένοικοι από τις γύρω πολυκατοικίες βγήκαν με τα παιδιά τους στο δρόμο καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Η γειτονιά πάντως ήταν ανάστατη ενώ οι πιο πολλοί αναρωτιόταν για το λόγο των συμπλοκών. Κάποιοι προσπαθούσαν, μέσα σε όλα αυτά, να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ζημιές στο ουζερί.
      Αυτή την ώρα υπάρχει ακόμη κόσμος συγκεντρωμένος στην περιοχή, οι χρυσαυγίτες φωνάζουν συνθήματα, ενώ οι κρανοφόροι έφυγαν από την οδό Καλυβίων και εθεάθησαν και στην πλατεία Δημάδη, όπου φώναξαν συνθήματα πριν αποχωρήσουν. Επιπλέον έσπασαν βιτρίνα καταστήματος στην πλατεία Φλέμινγκ.

Πηγή: http://www.agrinionews.gr/
google page rank