Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του ΑΟ Βόνιτσας νίκησε την Γ.Ε. Αγρινίου με 91-72 στον πρώτο αγώνα μπαράζ

Με νίκη ξεκίνησε ο Α.Ο. Βόνιτσας τα μπαράζ ανόδου μπάσκετ για την Γ΄ Εθνική και τώρα φουλ για άνοδο


       Εντυπωσιακός ήταν στο ξεκίνημα των αγώνων της τελικής φάσης της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, ο ΑΟ Βόνιτσας, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 91-72 της ομάδας της Γ.Ε. Αγρινίου, ξεκινώντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το δεξί. Η ομάδα της Βόνιτσας πραγματοποίησε ιδανική αρχή και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια.

      Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Βόνιτσας παραβρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, με την ομάδα της Βόνιτσας να παίρνει τη νίκη με 91-72, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την άνοδο....
         Ο προπονητής της Βόνιτσας Κώστας Παπίρης, είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερά της φετινά παιχνίδια, με τους παίχτες του να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αξιόμαχη και έμπειρη ΓΕ Αγρινίου.
        Μόνο το  πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι,  με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να κλείνει με ένα πόντο διαφορά (41-40) για την γηπεδούχο ομάδα. 
       Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίχτες του Κώστα Παπίρη ανέβασαν ρυθμούς έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση κατόρθωσαν να χτίσουν μια διαφορά 20 πόντων (έφτασε και μέχρι 24) και ο αγώνας να τελειώσει με τελικό σκορ 91-72 υπέρ του Α.Ο.Β.

       Ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα της Βόνιτσας ο μικρός Περικλής Μασούρας ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του (είχε χάσει όλη την πρώτη φάση) και ήταν πολύ καλός ιδιαίτερα στα αμυντικά του καθήκοντα.
        Από τη ΓΕΑ ξεχώρισε ο Μιχάλης Σταμουλάκης πρώην παίχτης του Α.Ο.Β. που σημείωσε 33 πόντους και ο Τασόπουλος με 22.
Δεκάλεπτα: 16-17 , ημιχρ. 41-40 , 70 – 54 , 91 – 72
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Παπίρης) Κακιούζης 9, Κοντογιάννης 13, Κιτσαντάς 22(4)  Ζαχαράκης Ε., Μαζαράκης,  Καραμπάς 7, Μασούρας 7, Βλαβιανός 25(4), Κόγκας 6, Καββαδάς, Θειακός 2, Μάρης.







westbasket 
amvrakikos news
XIROMERONEWS 

google page rank