Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σπάζοντας το «μνημονιακό φράγμα» … ξεφάντωσαν στο γλέντι οι Κωνωπινιώτες !


Σε πείσμα των  καιρών πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2013, με εξαιρετική  επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στην επώνυμη Ταβέρνα των δυτικών προαστίων (Χαϊδάρι) «Ο ΑΓΓΕΛΟΣ», που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις  για μια υπέροχη βραδιά που θα μείνει αξέχαστη  σ’ όλους, όσους παρευρέθηκαν.......
Ο χώρος του καταστήματος ασφυκτικά γεμάτος, επιβεβαίωνε την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης, προς μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών.
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το ωφέλιμο συνδυάστηκε και με το τερπνό, γιατί  το κατάστημα διέθετε απίθανη κουζίνα με λαχταριστές γεύσεις και μία πολύ καλή ορχήστρα, η οποία ενισχύθηκε με ένα καταπληκτικό κλαρίνο και μια απίθανη κιθάρα των Γιαννιωτών  Βασίλη και Μιχάλη Μαρκόπουλου, που συνόδευαν την καθαρόαιμη Ξηρομερίτικη φωνή του Θανάση  Αναγνωστέλου  στα δημοτικά μας τραγούδια, απογειώνοντας στην κυριολεξία το κέφι και τη διασκέδαση,  “διευκολύνοντας”  τους μερακλήδες να βγουν στην πίστα και να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι το πρωί !
     Τα Μέλη και οι Φίλοι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και στην κυριολεξία επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πλατιά στήριξή τους στην Συλλογική προσπάθεια, δίνοντας παράλληλα τεράστια δύναμη  στο Δ.Σ  για συνέχιση των προσπαθειών τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης  Σκούρτας καλωσόρισε παρευρισκομένους και αφού τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς,  έδωσε την υπόσχεση ότι ο  Σύλλογος, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συγχωριανούς μας, καταβάλλοντας  κάθε δυνατή προσπάθεια, για να βοηθήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των.
   Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου, ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Μπάμπης Τσελεπής, Ο Λογοτέχνης – συγγραφέας κ. Πάνος Λαζαρόπουλος, ο Διευθυντής- Εκδότης της Εφημερίδας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ κ. Πατούλας Χρυσόστομος,  ο Γενικός Γραμματέας της Ξ.Ε.ΛΟ.Τ  κ. Χρήστος Γαζέτας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας κ. Βαγγέλης Κουτιβής,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Θανάσης Αναγνωστέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργιος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του  Συλλόγου Θυριωτών Αθήνας κ. Περικλής Μωραϊτης και το μέλος κα. Ελευθερία Σώζου, από τον Σύλλογο Φυτειώτών   παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Δημοσθένης Κουτσομπίνας, η  Γραμματέας κα Βιβί Πατσιά και το Μέλος κα. Εύη Ζανιά, το Σύλλογο Βοντσάνων εκπροσώπησε ο κ. Φώτης Μπρούμος. 
   Ο Σύλλογός Κωνωπινιωτών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους του συγχωριανούς και τους φίλους, που τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Θανάση Αναγνωστέλο, που αφιλοκερδώς και από ψυχής  τραγούδησε  με μοναδικό τρόπο Δημοτικά μας τραγούδια, που ξεσήκωσαν το ακροατήριο.
Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν δώρα, προς ενίσχυση της λαχειοφόρου που διενήργησε ο Σύλλογός μας για οικονομική του στήριξη.






































































































































































google page rank