Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Με τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια οργώνει μέρα νύχτα τους δρόμους για να τον βρει.


Τέσσερα χρόνια κρατάει ο Γολγοθάς της μάνας.
Η Μαρία Φαρμάκη έρχεται συχνά στην Αθήνα από το Αγρίνιο όπου ζει, για να βρει τον αγνοούμενο γιο της, το Γιώργο.
Ο Γιώργος Φαρμάκης 33 χρόνων σήμερα, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, εξαφανίστηκε για τους δικούς του, την Τρίτη 12 Μαΐου 2009. Εκείνη την ημέρα θα επέστρεφε με λεωφορείο του ΚΤΕλ από την Αθήνα όπου βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στο χωριό Σπολάϊτα Αγρινίου. Δεν έφτασε όμως ποτέ…
Η αστυνομική του ταυτότητα βρέθηκε μετά από έρευνα της εκπομπής, σε περίπτερο κοντά στην Ομόνοια. Την άφησε ο ίδιος ως εγγύηση για να πάρει λίγα ευρώ…Τα σοβαρότερα στίγματα από πληροφορίες τηλεθεατών φέρνουν τον αγνοούμενο να κινείται σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγος.
Τηλεθεατές εθελοντικά προχώρησαν σε έρευνα στα επίμαχα σημεία ωστόσο δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστεί ο 33χρονος. Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής έφτασε και η σοβαρή μαρτυρία για την τύχη του αγνοούμενου. Τηλεθεατής υποστήριξε ότι μια μέρα πριν μετέφερε από την Αθήνα στην Πάτρα τον Γιώργο. Ήταν αλλαγμένος και αρκετά ταλαιπωρημένος. Του είπε το όνομα του, την καταγωγή του και την σημαντική λεπτομέρεια ότι ο ίδιος είχε αφήσει την ταυτότητα του σε περίπτερο.
Το ζητούμενο είναι η μάνα ν’ ακούσει το αγνοούμενο παιδί της για να ηρεμήσει.

www.anikolouli.gr
google page rank