Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΣΠ.ΤΟΜΑΡΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ 

Πανηγυρική εκλογή της παράταξης του Σπύρου Τομαρά στις αρχαιρεσίες του συνδέσμου διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας Τα μέλη ψήφισαν ανανέωση και άνεμος αισιοδοξίας πνέει με πρόεδρο τον Σπύρο Τομαρά που ανέλαβε καθήκοντα από την Δευτέρα το βράδυ με μέλημα του την σωστή συνεργασία με την ΕΠΣ και την επιτροπή διαιτησίας και την αξιοποίηση και εξέλιξη των εν ενέργεια και μη διαιτητών του συνδέσμου
Οι εκλογές  πραγματοποιήθηκαν  σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα το Σάββατο 9-Μαρτίου-2013  με τους υποψηφίους Προέδρους κ. Σπυρίδωνα Τομαρά και κ. Γρηγόρη Πάνου.
   Οι δύο επικεφαλής καθώς και οι υπόλοιποι 16 συνυποψήφιοι για το Δ Σ κράτησαν υψηλό το επίπεδο της γενικής συνέλευσης για την εκλογική διαδικασία στην οποία ψήφισαν τελικά 103 μέλη.
  Ένα ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις υποψηφιότητες αφού στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε αποτελούταν από 18 υποψηφίους για τις 9 θέσεις του  ΔΣ ενώ άλλοι 6 υποψήφιοι  για τις 3 θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής.
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
  Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σπύρος Τομαράς με τους συνεργάτες του αφού εξέλεξε 7 στους 9 στο Δ.Σ. και 2 στους 3 για την εξελεγκτική επιτροπή.
   Επισημαίνουμε  το γεγονός ότι υπήρξε τριπλή ισοβαθμία με 46 ψήφους ανάμεσα στους κ. Μποτίνη, Ρεντίφη και Μπεσίνη και μετά από κλήρωση το Δ.Σ. συμπλήρωσαν οι δυο πρώτοι.
 Από την παράταξη του Σπύρου Τομαρά εκλέχτηκαν οι Καψάλης με 70 ψήφους, Τομαράς 64, Κωνσταντίνου 63, Λιόνας 60, Ασημάκης 52, Δανιάς 47, Μποτίνης 46.
Από την παράταξη του Γρηγόρη Πάνου εκλέχτηκε ο ίδιος με 64 ψήφους και ο Ρεντίφης με 46.
    Για την εξελεγκτική επιτροπή υπερψηφίστηκαν οι Ρούμελης (Πάνου), Παπασάββας και Γιαννόπουλος (Τομαράς).
      Την Δευτέρα 11-3-2013 συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 9-3-2013 και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα ως εξής:



ΠΡΟΕΔΡΟΣ………………………………..    Σπυρίδων Τομαράς

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ………………..      Παναγιώτης Καψάλης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ…………………………    Γεώργιος Κωνσταντίνου

ΤΑΜΙΑΣ………………………………………..  Δημήτριος  Μποτίνης

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ…………………   Βασίλης Λιόνας και Βασίλης Δανιάς

ΜΕΛΗ…………………………………. Δημήτρης Ασημάκης, Γρηγόρης Πάνου και Κων/νος Ρεντίφης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ ο προεδρος Σπύρος Τομαράς δηλωσε γεμάτος ικανοποίηση « ευχαριστώ τα μέλη του συνδέσμου για την τιμή που μου έκαναν  υπάρχουν νικητές και ηττημένοι Ξεκινάμε για να συμβάλουμε στην ανύψωση του συνδέσμου και στην αξιοποίηση των διαιτητών. Κανένας δεν περισσεύει Όλοι στον αγώνα μαζί και ενωμένοι.
 Η Αιτωλοακαρνανία είναι δύναμη και μαζί με την ΕΠΣ και την επιτροπή διαιτησίας θα προχωρήσουμε για καλύτερες μέρες στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο " 


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΟ Κ. ΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ 
google page rank