Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ HOTEL SOZOS ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΟΥ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας στο HOTEL SOZOS χτες Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013. Η Εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Ρένας Μπίντζου και τις ευχές των μελών του Δ.Σ. Χρυσούλας Μάρη (Αντιπροέδρου), Δημάκα Ιωάννας (Γεν. Γραμματέας) και τα μέλη του Δ.Σ. Λαγού Παρασκευής και Μασούρα Βούλας. Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. έσυραν το χορό. 
 Η ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου ήταν το κάτι άλλο, και κράτησε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Τραγούδι, γλέντι, κέφι, χορός, ξεφάντωμα  τα είχε όλα η εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος γυναικών Βόνιτσας για να γιορτάσουν την μέρα της Γυναίκας.
Βονιτσάνοι και Βονιτσάνες τίμησαν την μέρα αυτή αφού βρέθηκαν συζήτησαν και γλέντησαν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο π. Δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος, επίσης η Δημοτική Σύμβουλος Κιέστου Λιόντου Κατερίνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σώζος Βασίλης, ο Τοπικός Σύμβουλος Βόνιτσας Μάρης Φώτης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας, και ο επιχειρηματίας Κιρίκος (Καραούλης)Σπύρος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας ευχαριστεί όλους και όλες που συνέβαλαν στην εκδήλωση  και εύχεται τα καλύτερα για όλους.  



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΟ Δ.Σ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΟΡΟ 
ΤΟ Δ.Σ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΟΡΟ

Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ 



 =










google page rank