Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Βαριά τραυματίας από ξυλοδαρμό στο Αιτωλικό


Χωρίς να έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί οι λόγοι, πατέρας και γιός από τη Μαγούλα του Αιτωλικού, δέχθηκαν χθες και μετά από παρεξήγηση την επίθεση αγνώστου αριθμού ατόμων στην πλατεία του Αιτωλικού, με αποτέλεσμα ο 43χρονος πατέρας να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου
Το επεισόδιο ξεκίνησε από τον επαρχιακό δρόμο Αστακού – Αιτωλικού, κοντά στο Αιτωλικό, όταν ο πατέρας και ο γιος παρεξηγήθηκαν με δυο άτομα που επέβαιναν σε άλλο όχημα. Οι δυο τους κατέβηκαν από το όχημα και,  όπως υποστηρίζεται, δέχθηκαν επίθεση με σπρέι πιπεριού. Ακολούθησε «καταδίωξη»  που κατέληξε στην πλατεία του Αιτωλικού, όπου ο 43χρονος με τον 21χρονο γιο του βρήκαν τα δυο άτομα με τα οποία είχαν παρεξηγηθεί, που όπως φαίνεται όμως είχαν μαζί τους και ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριος ξυλοδαρμός.
Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου και διαπιστώθηκε πως ο 43χρονος είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο ΠΠΝ στο Ρίο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος και αναμένονται τα αποτελέσματα εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί. Αντίθετα ο γιος είναι ελαφρά τραυματισμένος από χτυπήματα στο πρόσωπο.
Η Αστυνομία αναζητά προς το παρόν ένα άτομο, ηλικίας 25 ετών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr φαίνεται πως στο επεισόδιο είναι εμπλεκόμενα άτομα που έχουν μετάσχει σε επεισόδια στην περιοχή πριν από μερικούς μήνες.
google page rank