Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ



Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα με την δημοσιοποίηση της καταχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ της Σάλτινης και της Κουκουμίτσας με σκοπό την πώλησή τους.
Πιστεύουμε ότι κατά την συζήτηση θα πρυτανεύσει η λογική, η αλήθεια,  η αγάπη και η διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας, που τόσο έχει πληγεί και όχι η δημιουργία εντυπώσεων.
Είναι καιρός πια με σοβαρότητα, χωρίς κραυγές η ψιθύρους πέρα από κομματικά ή άλλα τερτίπια να κατατεθούν προτάσεις με σκοπό την ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχής μας. 
Η Δημοτική αρχή, συμπολίτευση και αντιπολίτευση πρέπει να κατανοήσει ότι δεν επιτρέπεται πια ο Δήμος μας να σέρνεται πίσω από τις εξελίξεις. Εξελίξεις που τον ακρωτηριάζουν και τον μειώνουν.
Χθες ήταν η Κατούνα , σήμερα η Βόνιτσα, αύριο η Πάλαιρος σε μια πορεία που καμιά σχέση δεν έχει μ’ αυτό που οι δημότες μας προσδοκούν και ονειρεύονται.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με σαφήνεια να καταγράψει την αντίθεση του με όσα συμβαίνουν και να περιγράψει τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί και να αποτρέψει τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται σε αυτό το ζήτημα. 
@
google page rank