Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αχαϊα: ''Τσακωθήκαμε και σκότωσα τη γυναίκα μου - Μου μιλούσε συνέχεια απαξιωτικά''!



Η δολοφονία της νεαρής γυναίκας έγινε σε καφετέρια....
- Ο δράστης σταμάτησε να την μαχαιρώνει όταν διαπίστωσε πως η 37χρονη ήταν νεκρή... 
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 44χρονος Α.Λ. από την Πάτρα για τη δολοφονία της 37χρονης συντρόφου του από τη Σερβία, ένα έγκλημα που έγινε τον Ιούνιο του 2012, στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου και δεν έγινε αποδεκτό κανένα από τα ελαφρυντικά που τέθηκαν από την πλευρά του κατηγορούμενου για τη κατάσταση στην οποία βρισκόταν την ώρα του εγκλήματος.
Ο κατηγορούμενος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει. Ο 43χρονος σκότωσε τη σύντροφό του με 64 μαχαιριές μετά από καυγά που είχε μαζί της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι είχε αποκοπεί η σπονδυλική της στήλη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ανακοίνωσε την οριστική απόφασή της να χωρίσουν και εκείνον τον έπιασε αμόκ. Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την χτυπάει μέσα στο καφενείο. Το πρωί της μοιραίας Παρασκευής 22 Ιουνίου επιχείρησε να κουβεντιάσει μαζί της, εκείνη αρνήθηκε κι έτσι αυτός θόλωσε και την μαχαίρωσε 64 φορές. 
Τις φωνές άκουσε ο μεγάλος του γιος από τον πρώτο του γάμο. Και αυτό γιατί η οικογένεια έμενε σε διαμέρισμα πάνω από την ψησταριά. Ο γιος κατέβηκε και είδε τη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον πατέρα του με αιματοβαμμένα τα ρούχα του δίπλα της.
«Είχαμε έντονη λογομαχία και θόλωσα. Συνέχεια μου μιλούσε απαξιωτικά, παρότι ότι εγώ προσπαθούσα............
www.gkourou.
google page rank