Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Φωτοβολταϊκά στο γήπεδο της Παλαίρου!


Πριν από περίπου δύο έτη, όταν είχε πραγματοποιηθεί πλέον το όνειρο για τη δημιουργία μιας εξέδρας, φίλαθλος του Α.Ο. Παλαίρου εξέφρασε την ιδέα να εκμεταλλευτούμε το σκέπαστρο της εξέδρας, τοποθετώντας φωτοβολταϊκά.
Η ιδέα ήταν πρωτότυπη και κερδοφόρα αλλά και οικονομικά "άπιαστη" για το πενιχρό ταμείο του ομίλου. Ξεκίνησαν συζητήσεις για το πως θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την ωραία ιδέα του κ. Χρυσούλη Ιωάννη, ο οποίος τον επόμενο χρόνο (μέχρι και σήμερα) έγινε μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαίρου.
Το εγχείρημα πήρε σάρκα και οστά το προηγούμενο φθινόπωρο, τοποθετώντας στο στέγαστρο της εξέδρας φωτοβολταϊκά, έπειτα από πολύ χρόνο και κόπο μελών του Δ.Σ. Δε θα ήταν πραγματοποιήσιμο όπως ποτέ χωρίς την οικονομική βοήθεια κάποιων ευεργετών!!!
Το κόστος κατασκευής ήταν περίπου 16.000 ευρώ, αρκετά υψηλό για την ομάδα μας. Χάρη όμως στη μεγάλη δωρεά (περίπου τα μισά χρήματα) συγχωριανού μας από τον απόδημο ελληνισμό (ο οποίος δεν θέλει να αναφερθεί το όνομά του την παρούσα στιγμή), στην οικονομική ενίσχυση μελών του Δ.Σ. και την προσφορά "τιμής κόστους" του επίσης συγχωριανού μας κ. Τσαντιώτη Δημήτρη του οποίου η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις, η ιδέα πραγματοποιήθηκε.
Ο Α.Ο. Παλαίρου αναμένει κέρδη στα ταμεία του περίπου 3000-4000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια και αν "κάποιοι" δεν ολιγωρούσαν όσο αφορά τη χρονική εξέλιξη του έργου (για δέκα μέρες περίπου) θα πετυχαίναμε τα διπλάσια περίπου κέρδη, λόγω αλλαγής του τιμολογίου της ΔΕΗ.
Ευχαριστούμε εγκαρδίως όλους όσους βοήθησαν στη αποπεράτωση του έργου.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την εταιρεία του κ. Τσαντιώτη Δημήτρη για την σπουδαία προσφορά της:
Real Mechanical Solutions
Δημήτρης Χ. Τσαντιώτης
Διπλ. Μηχαλολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
ΤΗΛ. 6944388315
www.rms.gr

ΣΗΜ. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρχίζουν οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα (8ης γενιάς - πολύκλωνου) στο γήπεδο της Παλαίρου. Το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Φεβρουάριο του 2012 επί θητείας υφυπουργού κ. Μωραϊτη Αθανασίου και όλα είναι έτοιμα, έπειτα και από ενέργειες του νυν Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας κ. Σολδάτου Νικόλαου.
Ευελπιστούμε ο επόμενος επίσημος αγώνας του Α.Ο. Παλαίρου να γίνει στο νέο συνθετικό χλοοτάπητα!!!

Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Δάγλας Ν. Δημήτριος             Μπαλατσούρας Α. Απόστολος







palairosnews
google page rank