Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού έγινε η λήξη φιλικών κύκλων Γυναικών Αγίας Γραφής Αρχιερατικών Περιφερειών Βονίτσης και Κατούνης.


Την Κυριακή 16 Ιουνίου το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού, πραγματοποιήθηκε η λήξη των φιλικών κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής Γυναικών των Αρχιερατικών περιφερειών Βονίτσης και Κατούνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ. 
Η υπεύθυνη των κύκλων κ. Ξανθή Λύτρα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του καθώς και τους Κληρικούς των περιφερειών αυτών για τη συμπαράσταση τους όπως επίσης και όλες τις Κυρίες (200 στον αριθμό) που παρακολούθησαν όλη τη χρονιά. Στη συνέχεια απαγγέλθηκαν ποιήματα από τις κυρίες και τραγούδησαν χριστιανικά τραγούδια.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 

Το λόγο πήρε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Επιφάνιος Καραγεώργος ο οποίος μίλησε επίκαιρα.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με λόγους πατρικούς αλλά και με ευχαριστίες προς τους Ιερείς, την κ. Λύτρα και όλες τις Κυρίες που παρακολούθησαν τους κύκλους και ευχήθηκε καλή καρποφορία και καλό καλοκαίρι. 









google page rank