Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Περίπου 200.000,00€ στοιχίζουν τα ποδήλατα σε Πάλαιρο – Βόνιτσα και δεν περίσσεψε ούτε ένα για Κατούνα


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, και δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής κάνοντας τη βόλτα τους με ένα απ’ τα δεκάδες ποδήλατα που διατίθενται.
Πάλι έξω η Κατούνα  απ’ όλα αυτά, τόσα χρήματα για ποδήλατα και δεν έφτασαν και μερικά γι’ αυτήν. Το πρόγραμμα στοιχίζει περίπου 200.000,00€ και σε τόσα χρήματα ο π. δήμος Μεδεώνος έμεινε απέξω. Πληροφορίες μας λένε πως ήδη έχουν κλαπεί μερικά από τα σημεία που είναι κλειδωμένα.
Πριν ακόμη μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να τα δοκιμάσουν, και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τα ξεκλειδώσουν.
ΒΟΝΙΤΣΑ 
Περιμένουμε ανακοίνωση από τον δήμο για την λειτουργία τους. Πως δηλαδή θα πληρώνει ο κόσμος, ηλεκτρονικά, με πιστωτική κάρτα ή με κάρτα από το Δήμο αλλά και ποιο το κόστος της βόλτας?
Στην Πάλαιρο τα ποδήλατα έχουν τοποθετηθεί στο λιμάνι, ενώ στη Βόνιτσα σε δύο σημεία, κάτω από το κάστρο στο λιμάνι και στην παραλία δίπλα στο Άγιο Δημήτριο.
Όσο για την Κατούνα και τον πρώην Δήμο Μεδεώνος  τα παιδιά μας ανήκουν σε άλλο θεό, βολεύονται και με «καροτσίνια»! (τα θυμάστε οι παλιότεροι). Ας ενημερώσουμε μερικούς όψιμους εραστές του ποδηλάτου, πρώτη η Κατούνα έκανε ποδηλατοδρομίες και το γύρο της Κατούνας με ποδήλατο τουλάχιστον πριν δέκα χρόνια. 


ΚΑΤΟΥΝΑ 

ΠΑΛΑΙΡΟΣ 

ΒΟΝΙΤΣΑ





google page rank