Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Το πανηγύρι στα Βλυζιανά ξεπέρασε κάθε προσδοκία


Το αδιαχώριτο έγινε εχθές το βράδυ στα Βλυζιανά στην εκδήλωση του Συλλόγου. Από νωρίς ο χώρος του σχολείου γέμισε ασφυκτικά, καθώς και το οικόπεδο που παραχωρήθηκε δίπλα στο σχολείο, από τον κ, Κώστα Λαμπρακάκη.
Το πάρκιν που παραχωρήθηκε στην είσοδο του χωριού, όχι μόνο δεν έφτασε για τα αυτοκίνητα αλλά γέμισε ο κεντρικός δρόμος, η πλατεία  και τα στενά του χωριού, ακόμα είδαμε αυτοκίνητα μέσα στους κήπους.
  Περίπου στις μία το πρωί είδαμε αρκετές παρέες να φεύγουν διότι δεν υπήρχε χώρος πάρκιν  και κενά τραπέζια. 
Η Γιώτα Γρίβα ανέβηκε στην πίστα στις 12 και τραγούδησε περίπου για 45 λεπτά! Αμέσως ξεσήκωσε αρκετούς και ο χορός άρχισε για τα καλά. 
Αμέσως μετά ο Γιώργος Βελησσάρης συνέχισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης μαζί με τον Χρήστο Κατσαμάκη στο κλαρίνο  όπου έδώσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
 Η δωρεάν ψητή προβατίνα απο τον Σύλλογο μοιράστηκε απλόχερα σε όλους.
Είδαμε και μία παρέα από τα Μούσουρα που έστελνε διαρκώς λουλούδια στον Γιώργο Βελησσάρη. 
Στην εκδήλωση εθεάθηκαν ο πρώην αντιδήμαρχος Ξηρονέρου ο κ. Φώτης Λιβάνης, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Η εκδήλωση ήταν από την πλευρά του Συλλόγου ήταν άριστη και μέχρι τις 6 το πρωί όλα κύλησαν ομαλά. 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν πριν και μετά την εκδήλωση και ειδικότερα την νεολαία του χωριού που ήταν παρόντες σε όλα.
(Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους)









vlyziananews 
google page rank