Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δημοσκόπηση πανικός στην Νέα Δημοκρατία!!

Αναστάτωση εχει προκαλέσει στην Συγγρού δημοσκόπηση που έφτασε στα χέρια τους την Δευτέρα.
Έχουν χάσει το τραίνο της πρωτιάς και δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση με την Χρυση Αυγη.
Βλεπουν οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τον Βενιζελο δεν εχει καμια πιθανοτητα για διψηφιο στις εκλογες εως εκτος απο Ευρωβουλή.
Ο Κουβέλης ειναι σχεδόν σιγουρος εκτος βουλής και το μόνο που μένει είναι ενας μεγάλος συνασπισμός των κομματων του μνημονιου.Αλλα ο Βενιζελος ζητάει πολλά.
Ξερουν οτι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν εχει κανενα στηριγμα και εκει θα χτυπησουν.
Άλλωστε η πώληση του 902 και τα ζεστά εκατομμύρια που έπεσαν στο ταμειο του Περισσου ηθελαν και αδεια απο το Ε.Σ.Ρ που θα την δωσει.Με ανταλαγμα κατα μετωπο επιθεση στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α απο τον Περισσό.
Η Χρυσή Αυγή δείχνει οτι εχει πιάσει ταβάνι και ο μόνος φόβος ειναι τα ποσοστα της στις Ευρωεκλογες. Αλλά την θεωρούν εύκολο αντίπαλο.Θα την δείχνουν στον κοσμο για να τρομάζει και να τους μαζέψουν ολους μαζί τους.
Λένε οτι η Μέρκελ μετά τις εκλογές της θα κάνει μια προσπάθεια να ανατρέψει το κακό εδω κλίμα.
Οι Η.Π.Α δεν παίρνουν θέση αλλά δεν θα στεναχωρηθούν αν για λιγο ερθει ο Τσιπρας και μετα ο Δημήτρης με την Νεα Δημοκρατία.(Αν καί οι ακροδεξιοί σηκώνουν μπαιράκι με την βοήθεια κάποιων στα ΜΜΕ που αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα έκαναν επίθεση στόν Σαμαρά πού χτίζει δικούς του βαρώνους στα media.)
Ξέρουν οτι ο Σαμαράς και ο Βενιζελος ειναι δεμένοι απο τους Γερμανούς και δεν μπορούν να αλλάξουν ρότα.
Κάτι τους κρατάει σφιχτά μαζι τους......
Τα ποσοστά που μας είπαν ειναι ΣΥΡΙΖΑ 32 ΝΔ 23 ΧΑ 18 και ΠΑΣΟΚ 6.Για τους άλλους σχεδόν τα ίδια και ο Κουβέλης έξω καθαρά.
Καποιοι σκοπεύουν να το διώξουν και απο εκεί να φτιάξουν την νέα κέντροαριστερα με τους πασόκους που δέν θέλουν ουτε να δουν τον Βενιζέλο γιατι τον θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο για την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ

http://oneminute.gr
google page rank