Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε…στο Αγρίνιο! Τη δόξα της Κέιτ Μίντλετον, αλλά Αραβικά, ζήλεψε μια νεαρή Αγρινιώτισσα, που έκλεψε την καρδιά του διαδόχου του εμίρη του Κατάρ!

Η ιστορία αγάπης μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Με τη διαφορά ότι αυτό το παραμύθι δεν έχει δράκους και κακές μάγισσες… Έχει μόνο το τρελά ερωτευμένο βασιλόπουλο!!!

Αποκλειστικές πληροφορίες του agrinioreport.com φέρουν τον πρίγκιπα να επισκέπτεται συχνά το διαμέρισμα της αγαπημένης του, στην ευρύτερη περιοχή του γηροκομείου. Είναι πάντα διακριτικός και κινείται … όπως οι κοινοί θνητοί. «Ένας απλός άνθρωπος, ευγενικός, λιγομίλητος και χωρίς να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι εξέχον μέλος της βασιλικής οικογένειας», …αν και κάποιες στιγμές τα πουρμπουάρ των εκατό ευρώ προδίδουν ότι δεν είναι τυχαίος!
Φυσικά, σε κάθε του βήμα ή μετακίνηση με το συνηθισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί, υπάρχει η εξίσου διακριτική και πάντα σε απόσταση προσωπική του φρουρά .
Εκείνη είναι επίσης «μια συνηθισμένη κοπέλα». Όμορφη, χωρίς έντονη κοινωνική ζωή, διακριτικότατη και πάντα με συγκεκριμένο πρόγραμμα σε ότι κι αν κάνει. Για τη δική της ασφάλεια, έχει επίσης φροντίσει ο πρίγκιπας, πάντα διακριτικά.
Η σχέση τους είναι γνωστή και πλήρως αποδεκτή απ’ τον εμίρη, ο οποίος άλλωστε έχει «αγκαλιάσει» την αγαπημένη του γιού του. Οι τρεις τους άλλωστε εθεάθησαν παλιότερα στο Νυδρί, όπου προσέγγισαν με το πολυτελέστατο βασιλικό σκάφος, …να αγοράζουν ψάρια!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι επίκειται …γάμος! Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στο θρόνο του Κατάρ να καθίσει κάποια στιγμή μια Αγρινιώτισσα!!!
Στα πιο άμεσα σχέδια, πάντως, είναι μια επένδυση στην περιοχή, που θα συζητηθεί.

agrinioreport
google page rank