Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προσκυνηματική εκδρομή της ενορίας Αγίου Αθανασίου Κατούνας στην Πάρο.


Η ενορία μας Αγίου Αθανασίου Κατούνας το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο νησί της Πάρου.
Επισκεφθήκαμε Ιερές Μονές και προσκυνήματα του νησιού, όπως την Ιερά Μονή του Χριστού όπου εκεί φυλάσσεται η Αγία Κάρα του Οσίου Αρσενίου του εν Πάρω, καθώς και την Ιερά Μονή του Αγίου Φιλοθέου. 
Κεντρικό προσκύνημα της εκδρομής μας ήταν ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, όπου εκεί φυλάσσεται και η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας μας.
Το πρωί της Τρίτης τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία στον Ναό της Παναγίας μας, προσκυνήσαμε την Εικόνα της και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Η συμμετοχή των πιστών ήταν μεγάλη. 
Σκοπός των προσκυνηματικών αυτών εκδρομών είναι η πνευματική ωφέλεια πρώτα και η κατά Χριστόν Ψυχαγωγία.
Ευχόμαστε η Παναγίας μας και οι Άγιοι που προσκυνήσαμε να είναι βοήθεια σε όλους, διότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε μόνο η Χάρις του Θεού και η ευλογία των Αγίων να είναι συμπαραστάτες στον αγώνα μας τον πνευματικό αλλά και στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους και όλες και ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της Εκκλησίας μας.
Ανανεώνουμε τη συνάντηση μας αυτή τον Μάιο όπου θα επισκεφτούμε το νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα την Μυτιλήνη, την Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης, καθώς και την Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μανταμάδων.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 










    
google page rank