Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 1,5% έναντι της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση «Δείκτες», την οποία διενεργεί σε τακτική βάση την εφημερίδα «Το Ποντίκι» η Pulse RC. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 19% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,5%. Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Ιουλίου, η ΝΔ παραμένει στο ίδιο ποσοστό, ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποχωρεί κατά 0,5%.
Ακολουθούν: Το ΠΑΣΟΚ με 7% (από 6,5% τον Ιούλιο), το ΚΚΕ με 5% (από 5,5% τον Ιούλιο), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%, όπως και τον Ιούλιο και η Δημοκρατική Αριστέρα με 3%, όπως επίσης και τον Ιούλιο. 
Άλλο κόμμα απαντά το 6%, το Λευκό/Αποχή διαμορφώνονται σε 12% και οι αναποφάσιστοι σε 10%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, η Χρυσή Αυγή 15%, το ΠΑΣΟΚ 8%, το ΚΚΕ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.
Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται αύριο Πέμπτη στην εφημερίδα και μεταξύ άλλων μετρά τη γνώμη των πολιτών για την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την πρόσφατη ομιλία του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ αποτυπώνει την εκτίμηση των πολιτών για την πορεία της χώρας και της οικονομίας.
naftemporiki
google page rank