Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Tώρα τους φταίνε οι δημοσιογράφοι…Το agrinionews.gr εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Π.Τσακανίκα


Πληροφορούμαστε πως  ο  αγρινιώτης δημοσιογράφος  Παναγιώτης Τσακανίκας συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου  έπειτα  από μήνυση που υποβλήθηκε από τον πρώην αστυνομικό του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  Κώστα Μπαρμπαρούση , εξοπλισμός του οποίου βρέθηκε χθες στην αστυνομική έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Αφορμή για τη μήνυση στάθηκε η δημοσίευση (όπως πάντως έγινε σε πλήθος διαδικτυακών και έντυπων μέσων) στο agriniopress.gr φωτογραφίας του εν λόγω αστυνομικού που υπέβαλλε τη μήνυση υποστηρίζοντας  ότι παραβιάστηκαν προσωπικά του δεδομένα.
Βέβαια την ίδια ευθιξία δεν εμφάνισε στο παρελθόν  ο εν λόγω αστυνομικός συνεντευξιαζόμενος  ακόμη και σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα ενώ είναι προφανές ότι η στόχευση είναι μία: Η φίμωση του τοπικού Τύπου, το πλήγμα στην ελευθεροτυπία.  Η τακτική αυτή πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης . Το agrinionews.grεκφράζει την αλληλεγγύη  του στον Π.Τσακανίκα (ήδη αφέθηκε ελεύθερος  με προφορική εντολή Εισαγγελέα )και καταδικάζει την πρωτόγνωρη για τα τοπικά δημοσιογραφικά χρονικά αυτή εξέλιξη .

agrinionews
google page rank