Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ. ΙΣΟΠΑΛΟ 2-2 ΤΟ ΣΚΟΡ


Ισόπαλο με 2-2 σκορ τελείωσε η αναμέτρηση στην Κατούνα μεταξύ της τοπικής Μεδεών και της Κανδήλας.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ. Στη πρώτη καλή στιγμή η Μεδεών κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Ζωγάκη ύστερα και απο την βοήθεια του Βαρδή, καθώς η μπάλα κόντραρε στα πόδια του πριν καταλήξει στα δίχτυα. 
Δύο λεπτά αργότερα η Μεδεών, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Μαυρομμάτη Κ. όταν αυτός έπιασε ένα ξερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον
τερματοφύλακα Γιανννείο να κάνει μια εξαιρετική απόκρουση.Η Κανδήλα αντέδρασε και στο 21' έφερε στα ίσα το παιχνίδι με τον Λυγκώνη Β. ο οποίος εκμεταλλεύτηκε  την αδράνεια των αμυντικών της Κατούνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 30' η Μεδεών έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί ξανά με τον Τζαβίδη να αστοχεί από κοντά. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Λυγκώνη Ε. ο οποίος αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων καθώς η Μεδεών ήταν αυτή που μπήκε δυνατά και έχασε πολλές ευκαιρίες να κλειδώσει το παιχνίδι. 
Στο 50' και 55',οι Μαυρομμάτης Δ.  και Ζωγάκης αντίστοιχα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Γιαννειό.
Πέντε λεπτά αργότερα η Κατούνα απείλησε ξανά με σουτ του Τζαβίδη. Στο 72'  ο Ζωγάκης  έβαλε μπροστά την ομάδα του μετά από ωραίο πλασέ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να κλειδώσουν το παιχνίδι.
Η πιο σημαντική χάθηκε με τον Μπερίκο στο 74' ο οποίος απο θέση τετ α τετ αστόχησε απελπιστικά. Ως γνωστό η μπάλα τιμωρεί... Αυτό ήρθε να κάνει ο Κεραμίδας στο 82', δηλαδή να τιμωρήσει την Μεδεών και να χαρίσει στην ομάδα του την ισοπαλία.
Οι δυο τελευταίες στιγμές στο παιχνίδι άνηκαν και πάλι στην Μεδεών με τον Γουρούνα να αποδεικνύεται μοιραίος.
Η Μεδεών διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ. Βελαώρα και του βοηθού Γκουτσέλη καθώς αρνήθηκαν να δώσουν καταφανέστατο πέναλτι στο πιο κομβικό σημείο στην αναμέτρηση.
Να σημειωθεί ότι ο βοηθός στη συγκεκριμένη φάση σήκωσε την σημαία ωστόσο ο ρέφερι ''έκλεισε'' τα  μάτια στην υπόδειξη του βοηθού και έδειξε χαρακτηριστικά να συνεχιστεί το παιχνίδι.
ΜΕΔΕΩΝ:1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Δ. 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 7. BRAKAJ 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(13.ΜΠΕΡΙΚΟΣ 74')10.ΣΕΡΑΦΗΣ 11.ΜΑΤΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ.(14.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 60΄)
ΚΑΝΔΗΛΑ:1.ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Α. 2.ΓΡΙΒΑΣ3.ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ 4.ΠΛΑΤΗΣ(13.ΛΥΓΚΩΝΗΣ 19')5.ΒΑΡΔΗΣ 6.ΠΑΒΕΛΗΣ 7.ΓΡΙΒΑΣ Π.(ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ 54΄) 8.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ9.ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β. 10.ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Θ. 11.ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
Γράφει ο Λ. Σεραφής.

google page rank