Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

30χρονος στο Αγρίνιο έκλεψε 4 Ι.Χ. σε μια εβδομαδα


Συνελήφθη προχθές 7-10-2013 πολύ νωρίς το πρωί, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας  άνδρας ηλικίας 30 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών αυτοκινήτων κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα την 6-10-2013, αργά το βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για την εξιχνίαση κλοπών οχημάτων που διαπράττονταν τις τελευταίες μέρες στην πόλη του Αγρινίου, εντοπίστηκε ο 30χρονος επ’ αυτοφώρω να επιχειρεί να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο και συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης το ίδιο βράδυ, είχε επιχειρήσει να διαρρήξει άλλα τρία αυτοκίνητα στο Αγρίνιο, ενώ την τελευταία εβδομάδα στην ίδια περιοχή είχε αφαιρέσει ακόμα τέσσερα.
Για την διάπραξη των κλοπών, ο δράστης εντόπιζε ανασφάλιστα οχήματα τα οποία αφού έθετε σε λειτουργία τα αφαιρούσε.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ όλα τα οχήματα έχουν ανευρεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες.
agriniopress

google page rank