Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 72ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ

Ακόμα δεν βρέθηκε ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος κάτοικος Θυρρείου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που έχει εξαφανιστεί. 
Ο ηλικιωμένος άφησε σήμερα το πρωί σημείωμα στην γυναίκα του στο σπίτι στο οποίο ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στην ζωή του πίνοντας δηλητήριο (ποντικοφάρμακο).        Μόλις η σύζυγος του 72χρονου  είδε το σημείωμα αμέσως έσπευσε σε αποθήκη που διατηρεί η οικογένεια σε χωράφι έξω από την Βόνιτσα ειδοποιώντας την αστυνομία και την πυροσβεστική........
Αμέσως κινητοποιήθηκαν και οι κάτοικοι του χωριού και έψαχναν σε όλη την περιοχή που είναι η καλύβα του ηλικιωμένου  στην περιοχή Ρύκια κοντά στο Μοναστηράκι.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως έλειπε το δηλητήριο από την καλύβα του ηλικιωμένου.
Άλλοι πάλι μας ανέφεραν στο katouanews πως τρεις κάτοικοι τον εντόπισαν σε άσχημη κατάσταση και τον μετέφεραν στην καλύβα του ενώ ο ηλικιωμένος τους έλεγε να τον αφήσουν να πεθάνει. Κάποιος από αυτούς πήρε τηλέφωνο συγγενικό του πρόσωπο στο Δήμο και τον ενημέρωσε που τον έχουν αφήσει. Αυτές οι μαρτυρίες έδωσαν κάποιες ελπίδες. Όταν έφτασαν όμως στην καλύβα δεν τον βρήκαν εκεί. Αυτά έγιναν το απόγευμα. Όλα αυτά που σας αναφέρουμε είναι από ανθρώπους της περιοχής που δεν έχουν διασταυρωθεί.
Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και τώρα αργά την νύχτα αλλά η περιοχή είναι δύσβατη και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Ας ευχηθούμε η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος τόσο για τον ηλικιωμένο όσο και για την οικογένειά του. 


google page rank