Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δημιουργήθηκε Ιδιωτικό Πολυιατρειο στην Κατούνα

Στην Κατούνα της κρίσης και της εγκατάλειψης εκεί  που παλεύαμε να γίνει το ΕΣΥ και να εφημερεύει  για όλο τον κόσμο,  εκεί που παλεύαμε να γράφουν κάνα φάρμακο οι ελάχιστοι γιατροί που έμειναν, μας ήρθε μια είδηση σήμερα από συγχωριανό μας και σας την παρουσιάζουμε. 
Ξεκίνησαν από σήμερα να λειτουργούν στην Κατούνα συστεγασμένα ιδιωτικά  ιατρεία τριών ειδικοτήτων.  
Τα συστεγασμένα αυτά ιατρεία περιέχουν τρεις γιατρούς με τις παρακάτω  ειδικότητες : 
1) Ανδρίκουλα Σοφία ορθοπεδικός –χειρούργος τηλ. 6944245225 κάθε Παρασκευή από το πρωί έως το μεσημέρι τις υπόλοιπες μέρες στο ιατρείο της στην Αμφιλοχία. 
2) Καραχάλιου Λαμπρινή παιδίατρος τηλ. 6976639175 κάθε Τετάρτη απόγευμα τις υπόλοιπες μέρες στο ιατρείο της στη Βόνιτσα. 
3) Δήμος Αποστόλης Καρδιολόγος τηλ.6947848557 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 9,15 το πρωί έως 13,30 το μεσημέρι τις υπόλοιπες μέρες στο ιατρείο του στη Βόνιτσα.
Τα ιδιωτικά Ιατρεία συστεγάζονται στο οίκημα Νάκου στην κεντρική οδό της Κατούνας δίπλα από την ταβέρνα το Τζάκι με τηλ. 2646031112.
Είναι πιστοποιημένοι γιατροί του ΕΟΠΥ και μπορούν να γράφουν  μόνο συνταγογραφήσεις και εξετάσεις  των ειδικοτήτων τους. Δεν είναι όμως συμβεβλημένοι και η εξέταση πληρώνεται. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κατούνα κατά καιρούς είχε  ιδιώτες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Μην ξεχνάμε πως και στην Κατούνα υπάρχει και οδοντιατρείο του Ζορμπαλά Γιώργου αλλά και ένα φυσικοθεραπευτήριο της κας Κάκου Ελένης. 
Άρθρο και τις απόψεις μας για την κίνηση αυτή θα σας την εκφράσουμε σε άλλο δημοσίευμά μας

google page rank