Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


Με 3 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από την Χαλκίδα, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων στις 12 και 13 Οκτωβρίου  η ομάδα του χωριού μας Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.
  Οι αγώνες ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο, μιας και αποτελούσαν τον πρόδρομο, ένα δυνατό τεστ, πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα σε ένα περίπου μήνα, από το οποίο συγκροτείται η Εθνική Ομάδα αλλά και οι 3 πρώτες θέσεις παίρνουν μόρια για το πανεπιστήμιο.
Συγκεκριμένα ξεχώρισε η ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ με ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο-2η θέση, ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΒΑΣ. με ΧΡΥΣΟ μετάλλιο-1η θέση και ο ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΚΩΝ. με ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο-2η θέση.
  Αξίζει επίσης να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες ΒΑΣΣΗ ΒΙΒΗ και ΚΩΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ οι οποίες έφτασαν ένα βήμα πριν τα μετάλλια, έμειναν δηλ. στην 4η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
  Το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, η ανεβασμένη ψυχολογία των αθλητών, οι σχεδόν καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιαννιώτη Χρήστου και η συμβολή πρακτικά, ηθικά και προπονητικά του βοηθού, κάτοχου Μαύρης Ζώνης 2 DAN Πατσιρογιάννη Γεωργίου ανεβάζουν καθημερινά το επίπεδο της σχολής, πλάθοντας καλούς αθλητές αλλά και  ξεχωριστούς χαρακτήρες και προσωπικότητες.
Ευχή των φίλων του συλλόγου, των γονέων των αθλητών και όσων αγαπούν τον αθλητισμό είναι να αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία αυτή την ομάδα, το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, το Ολυμπιακό Άθλημα που μας εκπροσωπεί επάξια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό διαφημίζοντας παντού το όνομα...ΚΑΤΟΥΝΑ




google page rank