Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ -ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
1. Κάθε Σάββατο στις 4:00 το Απόγευμα γίνεται κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής Γυναικών από την               κ. Λύτρα Ξανθή. 
2. Κάθε Σάββατο στις 08:00 το βράδυ γίνεται κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής Ανδρών από τον π. Νεκτάριο Τριάντη.
3. Κάθε Σάββατο στις 3:00 το Απόγευμα γίνεται κατηχητικό κοριτσιών από την κ. Λύτρα Ξανθή,  μετά το πέρας του κατηχητικού γίνεται εκμάθηση παραδοσιακών χορών από τον κ. Δημήτριο Κοσμά.
4. Κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί γίνεται κατηχητικό αγοριών γυμνασίου και Λυκείου από τον π. Νεκτάριο Τριάντη. 
5. Την Κυριακή 10:00 το πρωί γίνεται κατηχητικό αγοριών Δημοτικού από τον κ. Θεόδωρο Κελεπούρη, μετά το πέρας του κατηχητικού γίνεται εκμάθηση παραδοσιακών χορών από τον κ. Δημήτριο Κοσμά. 
6. Κάθε απόγευμα από της 5 και μετά τελείται το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως από τον π. Νεκτάριο Τριάντη.
7. Στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, θα πραγματοποιούνται ανά μήνα ομιλίες από διακεκριμένους ομιλιτάς.
8. Κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας γίνονται μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας από τον                    κ. Αθανάσιο Τσιβγιέλη. 
9. Κάθε Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας γίνονται μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής από τον π. Άγγελο Παναγιωτίδη εφημέριο Μοναστηρακίου Βονίτσης. 
10. Κάθε Τετάρτη στις 4 το απόγευμα γίνονται χειροτεχνίες για παιδιά Προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας από την κ. Ιωάννα Σεραφή. 
11. Γίνετε προσπάθεια για δημιουργία ενισχυτικής Διδασκαλίας σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου από πτυχιούχους εθελοντές. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ δηλώστε συμμετοχή για τις εξής δραστηριότητες: 
Βυζαντινή Μουσική, Βυζαντινή Αγιογραφία,
 Ενισχυτική Διδασκαλία.








google page rank