Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Κάνανε έρανο για μελάνι εκτυπωτή σε αγροτικό ιατρείο!

Έγινε και αυτό σε χωριό του Αγρινίου, όπου τις τελευταίες μέρες διαπιστώθηκαν  σοβαρά προβλήματα στην συνταγογράφηση, αφού είχε τελειώσει το μελάνι του εκτυπωτή και δεν γίνονταν προμήθεια από το νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αυτής κατάστασης στο Αγροτικό Ιατρείο του Δοκιμίου, ασθενείς, πρόεδρος και γιατρός, έβαλαν το χέρι στην τσέπη και μάζεψαν 38 ευρώ για να αγοράσουν μελάνι για τον εκτυπωτή και να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τις συνταγογραφήσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάλογο πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο αγροτικό ιατρείο αλλά και σε άλλα καθώς και σε Κέντρα Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, εξαιτίας της κεντρικής προμήθειας και  ζητημάτων που έχουν προκύψει με τον προμηθευτή. Ζητήματα που είναι άγνωστο πως και πότε θα αποκατασταθούν.
«Ας κοιτάξει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να λύσει τα βασικά που ούτε αυτά δεν έχουμε και μετά να έρθει να ζητήσει το 25ευρω στα νοσοκομεία» είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο του προέδρου της Τ.Κ. Δοκιμίου Γιάννη Καρατσώρη που το πρωί έτρεχε στο Αγρίνιο για να αγοράσει το μελάνι του εκτυπωτή, μετά τον… έρανο που έγινε στο χωριό του.
agriniopress
google page rank