Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ME ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Με μεγάλη επιτυχία και πληρότητα συμμετοχών ολοκληρώθηκε τo Σάββατο 12 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μοναστηρακίου στην Βέροια, Νάουσα και στους καταρράκτες της Έδεσσας.
 Ο καιρός ήταν αρκετά καλός και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους εκδρομείς να γνωρίσουν και να θαυμάσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, να προσκυνήσουν με ευλάβεια το ΟΣΤΑ του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Βέροια και την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Δοβρά. Επίσης στο άλσος του Αγίου Νικολάου στην Νάουσα έγινε ξενάγηση με τρενάκι όπου εκεί εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αραπιτσας. 
Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο
του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει με το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων.  
Τέλος η εκδρομή με τον περίπατο και τον απογευματινό τους καφέ στην πόλη της Έδεσσας έκλεισε υπέροχα. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 

Το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν οι εκδρομείς και η άρτια οργάνωση, που φρόντισε ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έκαναν όλους να δώσουν ραντεβού για την επόμενη εκδρομή!
Η Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων ΚΑΙ κηδεμόνων, ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ καθώς και τα μέλη του Συλλόγου : Άννα Κοκοτσέλου, Μαγγιώρου Βιββιάνα, Κατσαμπέ Ανθία, Καρακασσίδου Ροδή, ευχαριστούν όλους τους εκδρομείς για τη συμμετοχή τους,  καθώς και το τουριστικό γραφείο του κου Ζανδραβέλη  για την αγαστή συνεργασία του και την ασφαλή μεταφορά.









































ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ 

google page rank