Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο σεΐχης του Ντουμπάι έβαλε αγγελία για 60 ελκυστικές νεαρές -Θα ταξιδεύουν με το τζετ του κάνοντας ψώνια πολυτελείας

Ακούγεται σαν τη δουλειά που προσεγγίζει το ιδανικό. Ο σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 γυναίκες, αλλά όχι για να ανανεώσει το χαρέμι του. Θα είναι οι τυχερές που θα ταξιδεύουν με... βασιλικές τιμές για να κάνουν ψώνια πολυτελείας.
Ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ -ηγέτης του Ντουμπάι, αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων- δεν ζητά πολλά στην «αγγελία» του. Οι υποψήφιες πρέπει να είναι νέες, ελκυστικές, με στυλ, ηλικίας 18-28 ετών, να μιλούν αγγλικά -τα γαλλικά και τα αραβικά επίσης θα εκτιμηθούν- και κυρίως, να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στα ψώνια. 

Οσες πάρουν τη δουλειά θα κερδίζουν 100 ευρώ την ημέρα, αλλά πάνω από όλα θα συνοδεύσουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρευρεθούν σε δείπνα κορυφής και άλλες εκδηλώσεις, θα μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και θα ταξιδεύουν αποκλειστικά με το ιδιωτικό τζετ του. Θα περάσουν από τη Μαδρίτη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Στοκχόλμη, την Ιμπιζα, το Μιλάνο και τη Βενετία, ενώ η δουλειά τους θα είναι σε αυτά τα ταξίδια να βοηθούν τις συζύγους και τις κόρες του σεΐχη στα ψώνια τους.
Προτεραιότητα έχουν οι Ιταλίδες, καθώς ο σεΐχης εκτιμά το καλό τους γούστο, ενώ ανέθεσε την επιλογή τους στον Μάουρο Μπελκάρο, τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου μοντέλων στη γειτονική χώρα. Ηδη 100 γυναίκες έχουν περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησης, που γίνεται από ένα πάνελ που περιλαμβάνει σύμβουλο εικόνας, προσωπική βοηθό αγορών και δικηγόρο, καθώς όσες επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο με το σεΐχη. Παρότι ο Μπελκάρο ειδικεύεται στα μοντέλα, διευκρίνισε μιλώντας στην Guardian πως η εξωτερική εμφάνιση είναι το τελευταίο που αναζητούν στις υποψήφιες.
Αντίθετα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις γνώσεις που έχουν για τη μόδα. Για παράδειγμα, η υποψήφια που όταν την ρώτησαν τι της φέρνει στο νου η λέξη «baguette», απάντησε «ψωμί», λογικά έχει κοπεί. Γιατί ο συνειρμός θα έπρεπε να αφορά την τσάντα Fendi που έχει αυτό το όνομα. Ολα αυτά βέβαια γίνονται για μόλις 15 ημέρες απασχόλησης, αφού τόσο θα χρειαστεί τη βοήθεια των 60 γυναικών ο σεΐχης και τα κορίτσια του.


iefimerida
google page rank