Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας

Έκρηξη παγιδευμένου με 75 κιλά δυναμίτη αυτοκινήτου - σύμφωνα με το τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποίησε για την επίθεση- σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου, χωρίς να σημειωθούν θύματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, στο σημείο.
Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα, στις 5:10, στο zougla.gr και στις 5:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών για παγιδευμένο όχημα με 75 κιλά δυναμίτη. Ο άγνωστος που κάλεσε στα δύο μέσα ενημέρωσης είχε δώσει χρονικό περιθώριο 45 λεπτών.
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει ήδη τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων από την περιοχή, προκειμένου να διευκρινίσουν πως κινήθηκαν οι δράστες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε τρέχοντας, ενώ λίγα λεπτά μετά έγιναν τα τηλεφωνήματα. Σημειώνεται ότι, στο σημείο που άφησαν το αυτοκίνητο απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση ΙΧ και η περιοχή θεωρείται από τις πλέον φυλασσόμενες, λόγω των οργανισμών και των επιχειρήσεων που βρίσκονται εκεί.
ertopen
google page rank