Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη (29-30) ο Σύλλογος Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας, επισκέφτηκε την πόλη του Βόλου και το γραφικό Πήλιο. Με την αύρα των Μετεώρων... ξεκίνησε η εκδρομή αφού ήταν και η πρώτη στάση όπου κατενθουσίασε τους εκδρομείς... Ήταν πρώτα απ' όλα τα επιβλητικά βράχια των Μετεώρων, τα παμπάλαια βυζαντινά μοναστήρια, οι χιονισμένες ακρώρειες της Πίνδου που αγκαλιάζαν τον τόπο. Ήταν η όμορφη πόλη της Καλαμπάκας, τα χωριά του κάμπου και η πλατανοσκέπαστη κοίτη του Πηνειού...Τα Μετέωρα και η ευρύτερη περιοχή τους είναι ένας τόπος που δεν σταματά να εκπλήσσει, να γοητεύει, να τραβά σαν μαγνήτης.
Έπειτα το λιμάνι της Μαγνησίας καλωσόρισε τους εκδρομείς με καλό καιρό και αφού θαύμασαν -από μακριά- τα γραφικά χωριά στους πρόποδες του Πηλίου και περπάτησαν την πόλη του Βόλου, ήρθε και η νυχτερινή διασκέδαση στα καλύτερα τσιπουράδικα της πόλης.
Την επόμενη μέρα ανηφόρησαν προς τα χωριά του Πηλίου και την ορεινή Μακρινίτσα όπου περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια με τα παραδοσιακά αρχοντικά και την υπέροχη θέα του Παγασητικού!!! 
Το εκθαμβωτικό τοπίο ομορφιάς του Πηλίου, οι καταρράκτες του και τα πλατάνια του έμειναν σε όλους χαραγμένα στο μυαλό τους…
Μία ακόμη υπέροχη εκδρομή που ευχαρίστησε όλους τους εκδρομείς μιας και τέτοιες αποδράσεις σίγουρα μας αναζωογονούν και μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την πεζότητα της καθημερινότητας!!!
Ο Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας ευχαριστεί όλους και όλες που έλαβαν μέρος στην εκδρομή. 




ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 






\























google page rank