Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ

Μόλις που κατάφερε να ευλογήσει την αρτοκλασία ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Γεωργίου και μετά συνελήφθη.
Ο λόγος για τον παπά-Μιχάλη, που πλήρωσε με την προσωποκράτηση του τη διένεξη που υπάρχει εδώ και καιρό με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Άη Γιώργη, όπου και λειτούργησε σήμερα ανήμερα της εορτής του Αγίου ο εφημέριος, ο οποίος με εντολή Εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.
Το ομώνυμο εκκλησάκι βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο, στα όρια της ενορίας του κοντά στην παραλία του Καρτερού.
Η ιδιοκτήτρια οικοπέδου, με την οποία και φέρονται να έχουν διαφορές για το χώρο που βρίσκεται η εκκλησία, αλλά και την πρόσβαση σε αυτήν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιερέα, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με παραβίαση της περίφραξης του συγκεκριμένου χώρου.
Έτσι ο ιερέας με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ δεν αποφεύχθηκε η ένταση ανάμεσα στους παριστάμενους πιστούς και στους ιδιοκτήτες της έκτασης στη θέα της σύλληψης του ιερέα.
Τελικά πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο ιερέας αφέθηκε ελεύθερος ενώ εκκρεμούν και οι μηνύσεις σε βάρος και άλλων πολιτών οι οποίοι φέρονται να βοήθησαν για το άνοιγμα της περίφραξης και την είσοδο του κόσμου στο χώρο όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Άη Γιώργη.

candianews.gr
aitoloakarnanianet
google page rank