Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τον δάγκωσε οχιά ενώ σκάλιζε τα λουλούδια

Επίθεση από οχιά τη στιγμή που σκάλιζε το παρτέρι με τα λουλούδια του, δέχθηκε ένας 63χρονος στο Διακόφτι της Πάτμου. Το ερπετό τον δάγκωσε στο χέρι που πρήστηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού.
Οι γιατροί του χορήγησαν άμεσα ορό αλλά, παρ’ όλα αυτά, ο άτυχος άντρας παρουσίασε τάση για εμετό και η πίεσή του κατέβαινε συνεχώς, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα με «δελφίνι» και με τη συνοδεία γιατρού στη Σάμο, όπου εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο. Ωστόσο χάρη στην έγκαιρη διακομιδή του, ο 63χρονος γλίτωσε τα χειρότερα και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.
Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό διαδραματίστηκε στα Ιωάννινα, όταν ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, οδηγούσε με συνοδηγό ένα… φίδι! Για καλή του τύχη, το ερπετό δεν ήταν κοντά του στη διαδρομή προς το γραφείο του.
Όταν, όμως, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, το είδε έκπληκτος κουλουριασμένο στη θέση του συνοδηγού! Άνδρες της Πυροσβεστικής που κάλεσε ο οδηγός προσπάθησαν να πιάσουν το ερπετό, το οποίο ξεγλίστρησε και χώθηκε σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα και χρειάστηκε να επιστρατευτεί μια… τσιμπίδα για να το βγάλουν οι πυροσβέστες και να το τοποθετήσουν σε ένα κουτί με το οποίο μετέφεραν το φίδι στο φυσικό του περιβάλλον, όπου το απελευθέρωσαν.
kontranews
google page rank