Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

27χρονος κολυμβητής έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στην παραλία Διόνι Οινιαδών στην Αιτωλοακαρνανία όπου ένας 27χρονος κολυμβητής έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή του.
Ο 27χρονος κολυμπούσε το απόγευμα με άλλους δύο φίλους του, όταν κάποια στιγμή γύρισε και είπε οτι δεν έχει δυνάμεις να βγει στην παραλία.
Ο δεύτερος της παρέας προσπάθησε να τον βοηθήσει όμως δεν κατάφερε να τον τραβήξει προς την ξηρά και μάλιστα κινδύνεψε και ο ίδιος. Ο τρίτος της παρέας όσο τα δυο νεα παιδιά πάλευαν για να βγουν στην ξηρά πήγε προς τους λουόμενους να ζητήσει βοήθεια.
Όταν επέστεψεαν βρήκαν τον δεύτερο της παρέας να προσπαθεί να δει που βρίσκεται ο φίλος του.
Μάταια όμως προσπαθούσαν να εντοπίσουν μέσα στη θάλασσα  τον 27χρονο. Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που ειδοποιήθηκε, ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων και έστειλε σήμα σε ιδιωτικά αλιευτικά που βρίσκονταν περιοχή να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης μέχρι να φτάσει το σκάφος του λιμενικού από το Μεσολόγγι.
Μετά από περίπου 45 λεπτά αναζήτησης, κάποιος εντόπισε τον νεαρό και τον έβγαλαν στην παραλία, όπου προσπάθησαν με μαλάξεις να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον 27χρονο. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Μεσολογγίου ο νεαρός έφτασε χωρίς να έχει παλμούς και θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.
Επίσης στην παραλία έφτασαν δύο περιπολικά του τμήματος Αιτωλικού, δυο περιπολικά του λιμενικού απο Αστακό και Αιτωλικό όπως επίσης και η ομάδα ΟΠΚΕ της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας για να βοηθήσουν στην ανεύρεση του άτυχου νέου.
Το πρωί υπήρχε και άλλο ενα περιστατικό με 60χρονη στην παραλία Τουρλίδα Μεσολογγίου η οποία έχει μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στην Τρίπολη.

 onairnews.gr
agrinioreport
google page rank