Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014


                                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 6 Ιουλίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 8 το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Βόνιτσας σάς προσκαλεί στην 1η συγκέντρωση του Σωματείου, η οποία θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Βόνιτσας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον παραπάνω Ιερό Ναό.
Το Σωματείο της Φιλαρμονικής είναι νεοσύστατο, εγκρίθηκε με την υπαριθμ. 8/2013 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόνιτσας κι έχει καταχωρηθεί με αριθμό μητρώου 475/10‑3‑2014 στο Βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Λευκάδας.   
Τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου είναι 53 και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την εγγραφή του ως μέλος.
Μέλη της Φιλαρμονικής, τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν στην μπάντα ως μαθητές, να διδάσκονται μουσική και να εκπαιδευτούν σε κάποιο μουσικό όργανο, μπορούν να είναι άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, από 8 ετών και άνω.
Η διδασκαλία θα γίνεται στον παραπάνω χώρο του Πνευματικού Κέντρου τρία απογεύματα την εβδομάδα και με διάρκεια τρεις ώρες το κάθε απόγευμα. Τα δίδακτρα για τον κάθε μαθητή θα ανέρχονται σε δέκα πέντε (15) ευρώ για κάθε μήνα διδασκαλίας. Αρχιμουσικός έχει προσληφθεί ο Αθανάσιος Μήτσουρας, Καθηγητής Μουσικής και επί σειρά πολλών ετών Αρχιμουσικός στις Φιλαρμονικές Πρέβεζας και Λευκάδας.
Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται για εγγραφή και διδασκαλία μπορούν να αποταθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Χριστίνα Βρακατσέλη τηλ:  6944758792 ή τον Γεώργιο Ντάλα τηλ: 6983512936.
                                                               Βόνιτσα 4 Ιουλίου 2014
       Το Διοικητικό Συμβούλιο
Λάμπρος Κούτσικος, Πρόεδρος
Γεωργία Δημ. Βρακατσέλη, Γραμματέας
Χριστίνα Δημ. Βρακατσέλη, Ταμίας
Γεώργιος Ντάλλας, Μέλος
Ευδοκία Ντίνου-Γούδα, Μέλος.
                                     
                                 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


google page rank