Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΙΤΙ






Στη Μπαμπίνη, φέτος τον Αύγουστο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ» πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά  ενημέρωση σε συνεργασία με την Τοπική Ομάδα Περατιάς τουΠΕΛΙΤΙ με θέμα: Διατήρηση των παραδοσιακών σπόρων και παραδοσιακών φυλών ζώων με ομιλητές τη ΧΑΡΑ ΣΑΙΤΗ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΙΓΚΟ.
      Η εκδήλωση για την διατήρηση των παραδοσιακών σπόρων και παραδοσιακών φυλών ζώων ,  εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα για το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μασαλής απένειμε τιμητική πλακέτα στη Κα Χαρά Σαίτη  στον Κων/νο Τσίγκο και Αλέξη Πανταζή για την προσφορά τους στη διατήρηση των παραδοσιακών σπόρων και φυλών ζώων..
Κατόπιν ακολούθησε Η ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΓΕΥΣΗΣ  όπου οι Γυναίκες του χωριού μας καθώς και τοπικοί βιοκαλλιεργητές  πρόσφεραν  παραδοσιακές Μπαμπινιώτικες  γεύσεις και τοπικά βιολογικά προιόντα του χωριού μας  αλλά και τις ευρύτερης  περιοχής του Ξηρομέρου.
Κατόπιν ακολούθησε βράβευση  στις  Γυναίκες του χωριού μας αλλά και στους τοπικούς βιοκαλλιεργητές από τον Πρόεδρο του Συλλόγου .













































google page rank