Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Παπαναστασίου: Τέλος οι επαγγελματίες αντιδήμαρχοι-20μηνη θητεία σε θέση προσφοράς και ευθύνης.

Τους 8 αντιδημάρχους παρουσίασε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, σε διαδικασία συνέντευξης τύπου που παραχώρησε απ’ το δημαρχιακό μέγαρο.
Ο ίδιος δήλωσε περήφανος για τους στενούς του συνεργάτες, σημειώνοντας ότι η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Η θητεία των αντιδημάρχων θα έχει διάρκεια 20 μηνών και αυτό διότι, όπως με έμφαση τόνισε  ο κ. Παπαναστασίου, «δεν είναι επάγγελμα η αντιδημαρχία, …άλλοι εξέθρεψαν επαγγελματίες αντιδημάρχους».  Συμπλήρωσε, έτσι, ότι οι 8 αντιδήμαρχοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες (μόνο ένας έχει την παράλληλη ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου), «γιατί πιστεύουμε στην οικονομία της αγοράς και της πόλης», προσθέτοντας ότι η θέση του αντιδημάρχου «είναι θέση ευθύνης και προσφοράς στην κοινωνία».
Από τις 8 θέσεις, οι 2 είναι άμισθες.
Ο κ. Παπαναστασίου χαρακτήρισε τους αντιδημάρχους ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας και τους ευχαρίστησε εκ των προτέρων για τη συνεργασία που θα έχουν μαζί του. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του δημάρχου, η αναπλήρωση θα γίνεται απ’ τον κ. Νίκο Καζαντζή, που αποκτά αναβαθμισμένο ρόλο.
Οι αντιδήμαρχοι είναι:
1.      Καζαντζής Νικόλαος του Κωνσταντίνου
2.      Καλαντζής Κωνσταντίνος του Μιχαήλ
3.      Γκρίζης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
4.      Γκούντας Χρήστος του Παναγιώτη
5.       Παπαγεωργίου Μαρία, συζ. Ιωάννη
6.      Καλαμπαλίκης  Ανδρέας του Σωτηρίου
7.      Γρίβας Ευθύμιος του Σπυρίδωνα
8. Μελιάδης Γεώργιος του Χριστοφόρου
agrinioreport
google page rank