Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αναζητούνται οι επιβάτες του τροχαίου έξω από την Αμφιλοχία – Σε επιφυλακή η Αντιτρομοκρατική

Άφαντοι συνεχίζουν να βρίσκονται οι επιβάτες του ΙΧ  – Σε επιφυλακή η Αντιτρομοκρατική που προσπαθεί να διαπιστώσει αν υπάρχει σύνδεση του οδηγού με τους ληστές του Διστόμου.
Χθες   διερχόμενος οδηγός ναλίκας είδε  ένα τουμπαρισμένο αυτοκίνητο σε χωράφι, περίπου 30 μέτρα από την Εθνική Οδό  Αμφιλοχίας – Αντιρρίου  μετά  το δημοτικό  στάδιο της Αμφιλοχίας.
Ο οδηγός του φορτηγού κάλεσε την τροχαία  όπου διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν κλεμμένο και πως οι επιβαίνοντες το είχαν εγκαταλείψει σε σημείο μάλιστα, που ήταν δύσκολο να φανεί από το δρόμο από άλλα ΙΧ ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Οι αρχές μετέφεραν το αυτοκίνητο στο αστυνομικό τμήμα  όπου πήραν δείγμα από τις κηλίδες αίματος και πλέον η αντιτρομοκρατική περιμένει τα εργαστηριακά αποτελέσματα της εξέτασης DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να ταυτιστεί το DNA με  αποτυπώματα των ληστών του Διστόμου.
Το αυτοκίνητο φέρει βουλγαρικές πινακίδες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εικάζουν ότι το ατύχημα έγινε το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες δηλαδή πριν τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στο χωράφι.
e-maistros
google page rank