Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ...ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ

Μόλις Δεκαπέντε χρονών ο  Μαρίνος Αχείμαστος με καταγωγή από την Πάλαιρο ή αλλιώς (ΚΡΟΥ 7 δηλαδή ΡΟΝΑΛΝΤΟ) όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, βάζει πλώρη για μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο πιτσιρικάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών φορώντας τα χρώματα της Μικτής Παίδων Πειραιά (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ), Μικτών Προεθνικών Ομάδων  και ο τότε προπονητής του Θεολόγου Αντώνης φάνηκε να ξεχώρισε το ταλέντο του και την όρεξη που έδειχνε από τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα στο χώρο των γηπέδων με αποτέλεσμα να τον καθιερώσει στην αγωνιστική ομάδα της ηλικίας του.
Ο Μαρίνος είναι βασικό στέλεχος την Μικτής Τζούνιορ της Μικτής Πειραιά αποδεικνύοντας συνεχώς την αγάπη του αλλά και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο,κυρίως στην αριστερή πτέρυγα του γηπέδου από αριστερό μπακ, χαφ έως αριστερό εξτρέμ.
Ο Μαρίνος, παίκτης των Ακαδημιών της Μικτής  και μαθητής της Β΄ Γυμνασίου μοιράστηκε στο Katounanews το όνειρό του να εξελιχτεί σε έναν καλό ποδοσφαιριστή βάζοντας στόχο να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.
Δίπλα του σε κάθε αγωνιστικό του βήμα και κάθε του όνειρο βρίσκονται οι γονείς του Ευγενία και Δημήτριος Αχείμαστος καθώς και η αδερφή του Αγγελική και ιδιαίτερα ο πατέρας του, που έχει την ίδια αγάπη με τον γιο του για το άθλημα του ποδοσφαίρου, Δημήτρης Αχείμαστος, ο οποίος δήλωσε στο Katouna News: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Μαρίνο, γιατί εκτός από πολύ καλό παιδί είναι και πολύ καλός παίκτης για την ηλικία του. 
Σε κάθε προπόνηση δείχνει τη θέλησή του να διαπρέψει στο χώρο των γηπέδων. Έχει θέληση να μάθει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί για το άθλημα που τόσο αγαπάει και πιστεύω ότι έχει προοπτικές στο χώρο των γηπέδων. 
Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του, κ. Θεολόγου Αντώνη, που είναι δίπλα στα παιδιά και τα βοηθάει να μάθουν σωστό και δίκαιο ποδόσφαιρο».

ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΦΩΣΤΗΡΑ

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο γηπ.ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ώρα 15.30 απο τον προπονητή κ.Γαλούνη Χάρη και τους βοηθούς του κ.κ.Τσιριγώτη Γεώργιο & Καρατζά Γιάννη καλούνται γιά φιλικο παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα Παίδων του Φωστήρα , οί παρακάτω αθλητές :

Αγαπίου Νικόλαος ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Λίτσας Δημήτριος ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Καλαβρός Κωνσταντίνος ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Κοκούλος Πασχάλης ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Μικρόπουλος Κωνσταντίνος ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Μουτάφης Στάυρος ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πλάκας Πάυλος ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Κουλουριώτης Φίλιππος ΑΜΦΙΑΛΗ
Μπαλόπητος Ιάσωνας ΑΜΦΙΑΛΗ
Καραπατάς Άγγελος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ.
Σακελλαρίου Ευάγγελος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ.
Κοκκώνης Ιωάννης ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παπαδόπουλος Ελευθέριος ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τσαγκαλίδης Αναστάσιος ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θωμάς Αλέξανδρος ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
Τσιάκουλης Κωνσταντίνος ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
Λουβής Σωτήριος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τσουκαλάς Αθανάσιος ΙΩΝΙΚΟΣ
Μποστάν Ιντ Ιωσήφ ΝΈΟ ΙΚΟΝΙΟ
Πλακίδης Ευάγγελος ΝΈΟ ΙΚΟΝΙΟ
Μαρτίνης Απόστολος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μποσκουίδης Αναστάσιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τσέργας Βασίλειος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φέκκας Γεώργιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αχείμαστος Μαρίνος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Γνωρίζουμε στους παραπάνω ποδοσφαιριστές & τα σωματεία τους ότι η προσέλευση στίς υποχρεώσεις των Μικτών Προεθνικών Ομάδων είναι υποχρεωτική ( ΚΑΠ Άρθρο 31 ) ενω σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στην προπόνηση θα πρέπει να αποστείλουν δικαιολογητικό επαρκώς τεκμηριωμένο διότι θα εξαιρεθούν των επόμενων κλήσεων.





google page rank