Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τη διανομή των βιβλίων στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χτύπησε σήμερα 11/9/2014 το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Κατούνας .
Στον Αγιασμό του Δημοτικού σχολείου παραβρέθηκαν τόσο ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Θεόδωρος Στούπας ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό για μία καλή εκπαιδευτική χρονιά εκ μέρους του Δημαρχου κ. Γεώργιου Αποστολάκη και της υπόλοιπης δημοτικής αρχής, όσο και ο Πρόεδρος του χωριού Θωμάς Καφρίτσας και ο Πρόεδρος της Κονοπίνας κ.Τίγκας Χρήστος καθώς και η δημοτική σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας, Καρέλου Αθηνά καθώς και η δημοτική σύμβουλος Αφροδίτη Μπουμπούλη. Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης και Αρχιερατικός Επίτροπος Κατούνης π.Νεκτάριος Τριάντης, ο οποίος με θερμά λόγια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μικρούς μαθητές.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατούνας. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Θεόδωρος Στούπας , ο Πρόεδρος του χωριού Θωμάς Καφρίτσας καθώς και η δημοτική σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας, Καρέλου Αθηνά.
Σύμφωνα με κύκλους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, στα σχολεία της Κατούνας βρίσκονται όλα τα σχολικά εγχειρίδια. Στις θέσεις τους βρίσκονται επίσης όλοι οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές ελλείψεις.
                              ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 








ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 



ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 


ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 




google page rank