Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...

Για συναίνεση και συνεργασία μιλάει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και φυσικά καλώς πράττει. Πλέον όμως του προσφέρεται και μια καλή ευκαιρία να αποδείξει στην πράξη πως το εννοεί, σύμφωνα  με πληροφορίες του agrinionews.gr.
Συγκεκριμένα  από τον Ανδρέα Κατσανιώτη , αυτόν δηλαδή που στηρίχθηκε στο β΄γύρο των εκλογών από το 50% σχεδόν του εκλογικού σώματος της Περιφέρειας, φέρεται να προτάθηκε σήμερα στον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη να επιλέξει στέλεχος της μείζονος αντιπολίτευσης για μία από τις έξι θέσεις (τόσες θα είναι πλέον) θεματικών αντιπεριφερειαρχών.
Με τον τρόπο αυτό, να προσφέρει δηλαδή στην αντιπολίτευση μία από τις εννέα συνολικά θέσεις (καθώς υπάρχουν και οι τρεις χωροταξικοί) αντιπεριφερειαρχών ο Απ.Κατσιφάρας  ουσιαστικά κλήθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να αποδείξει ότι επιθυμεί έπρακτη συνεργασία. Με το να δώσει  συμμετοχή στη διοίκηση στην παράταξη που εκπροσωπεί ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος, στην παράταξη μάλιστα που πρώτευσε στην Αιτωλοακαρνανία,  αποκαθιστώντας κατά κάποιον τρόπο με αυτό τον τρόπο και τη δυσαρμονία αυτή που δημιουργήθηκε στο Νομό μας όπου η εντολή δόθηκε στο συνδυασμό Κατσανιώτη.
Μένει πλέον να δούμε εάν η πρόταση- έκπληξη Κατσανιώτη θα γίνει αποδεκτή από τον περιφερειάρχη. Αν δηλαδή θελήσει ο κ.Κατσιφάρας να κινητοποιήσει περισσότερες δυνάμεις για να πάει μπροστά η Περιφέρεια.
Για την πρόταση του Ανδρέα Κατσανιώτη λέγεται πως ενημερώθηκαν και άλλοι επικεφαλής παρατάξεων. Όπως και να έχει αύριο το πρωί στην Πάτρα θα λάβει χώρα η πρώτη συνεδριάση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για τις δημαιρεσίες , για την εκλογή των μελών του Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Σε αυτή τη συνεδρίαση προφανώς ο Ανδρέας Κατσανιώτης θα αναπτύξει την πρόταση του και αναμένεται η θέση του περιφερειάρχη και των παρατάξεων.

agrinionews.gr
google page rank