Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Κυριακή 7/09/2014 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας, όπου ο πρόεδρος Χρήστος Κοψαλής υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό, τη θέση του κ. Κοψαλή στο Δ.Σ. κατέλαβε το αναπληρωματικό μέλος Θεόδωρος Μαζαράκης και ως νέα πρόεδρος του Συμβουλίου αναδείχτηκε η Μαρία Βασιλάκου, έως τώρα γενική αρχηγός. Το νέο Δ.Σ. έχει λοιπόν ως εξής:
Πρόεδρος: Μαρία Βασιλάκου
Γραμματέας: Κων/νος Κονταρίνης
Ταμίας: Πανταζής Πανταζόπουλος
Γενικός Αρχηγός: Θεόδωρος Μαζαράκης
Μέλος: Γεώργιος Ταταράκης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Χρήστο Κοψαλή για την ανεκτίμητη προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια στον Όμιλο. Επί προεδρίας του, και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες αλλά με πολύ προσωπικό μόχθο και χρόνο, τέθηκαν τα θεμέλια ώστε να υπάρχει στη Βόνιτσα ένας αξιόλογος χώρος όπου οι ασχολούμενοι με τα θαλάσσια σπορ μπορούν να ασκούν τις αγαπημένες τους ασχολίες και ιδιαιτέρως την ιστιοπλοΐα.
Ελπίζουμε, με την αρωγή όσων πιστεύουν ότι σε έναν τόσο όμορφο και ιδανικό για ναυταθλητισμό τόπο είναι αναγκαία (περισσότερο για τα νέα παιδιά) η λειτουργία αλλά και ο εμπλουτισμός με νέες δραστηριότητες του Ναυταθλητικού Ομίλου, να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δράση μας και να φέρουμε περισσότερο κόσμο «κοντά» στη θάλασσα.
Την Κυριακή 14/09/2014 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο τμήμα ιστιοπλοΐας (αρχάρια και προχωρημένα) προκειμένου να καταρτίσουμε το χειμερινό πρόγραμμα προπονήσεων.
                                                                                                                                                                               Το Δ.Σ.

google page rank