Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ - ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 1-0 ΑΠΟ ΤΟ e-maistros

Ο Αμβρακικός Λουτρού πήρε τους 3 βαθμούς κερδίζοντας 1-0 το Μεδεών Kατούνας
Με μια μέτρα εμφάνιση η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας εντός έδρας, την ομάδα του Μεδεών Κατούνας με σκορ 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο Β μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 46  κάτι που κατάφερε η ομάδα του Λουτρού στο 62΄ με σέντρα του Τσιλίκη στον Γώγα και δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Στη συνέχεια ο Μεδεών έχασε άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει την ισοφάριση και ιδιαίτερα με το πέναλτι που κέρδισε στο 95΄ το οποίο καταλογίστηκε στον Παπακίτσο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζαβίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεγελάσει με την προσποίηση τον πολύ καλό Στασινό. Πολύ καλή η διαιτησία από τους  Τσιρώνη, Βαλλιάνου και Ξύστρα
Συνθέσεις ομάδων:

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ:
ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ (70′ ΚΑΖΑΚΟΣ), ΖΟΥΜΠΟΣ (35′ ΝΙΚΑΣ), ΦΟΝΙΑΣ, ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ, ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ, ΡΟΥΣΑΣ, ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ (85′ΑΣΠΡΟΥΔΗΣ), ΓΩΓΑ, ΚΑΚΙΩΝΗΣ.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ:
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ, ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ, ΦΙΛΗΣ (90′ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ), ΖΩΓΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (78′ΣΑΜΑΝΤΑΣ), ΤΖΑΒΙΔΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ, ΣΕΡΑΦΗΣ Λ., ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΣΕΡΑΦΗΣ Ε.
google page rank