Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

“Γυαλιά καρφιά” στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο από αυτά ενεπλάκησαν αρχικά με αστυνομικούς, ενώ τα υπόλοιπα έξι συμμετείχαν στις καταστροφές των υπηρεσιακών οχημάτων της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο. Μετά τη σύλληψη των οκτώ ατόμων, η αστυνομία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκανε έρευνα σε χώρο που συγκεντρώνονται οι ομάδες αυτές στο Ραδιομέγαρο, όπου βρέθηκαν κενά μπουκάλια μπύρας, ένα πλαστικό δοχείο με εύφλεκτο υλικό, ένα μαχαίρι, ένα κλαδευτήρι, 4 καλέμια, 7 ξύλινα ρόπαλα, ένα φυσίγγιο 9 χιλιοστών, 300 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, κομμάτια από μάρμαρο και τσιμέντο, πmesologgi.jpg1ανό, φυλλάδια, ένα κινητό τηλέφωνο, κουκούλες, μαντήλια και κασκόλ.

Τα άτομα αυτά επιτέθηκαν στην Α.Δ. ερχόμενα από το πίσω μέρος του κτιρίου από ένα στενό και σκοτεινό δρομάκι. Οι αστυνομικοί, όμως, κράτησαν την ψυχραιμία τους παρενέβησαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού ρίχτηκαν και βόμβες μολότοφ, με τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κάποιο από τα οχήματα, που θα σήμαινε κίνδυνο για όλη την κατοικημένη περιοχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται έξω από την Α.Δ. Αιτωλίας.
Συγκεκριμένα
Oμάδα πmesologgi.jpg2ερίπου 20-25 νεαρών με κουκούλες και ξύλα κινήθηκαν αιφνιδιαστικά και επιτέθηκαν σε κτίριο και περιπολικά σπάζοντας τα τελευταία και προξενώντας μεγάλες ζημιές. Ο πρόχειρος απολογισμός μιλά για πέντε σπασμένα αυτοκίνητα ενώ ρίχτηκε και βόμβα μολότοφ.
Αφορμή στάθηκε η προσαγωγή κάποιων ατόμων που θέλησαν να αναρτήσουν πανό σε κτίριο στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη.



πηγή:aixmi-news.gr
google page rank