Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Καμία επίσημη ενημέρωση στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας για το θέμα ανέγερσης νέου Νοσοκομείου

Καμία επίσημη ενημέρωση στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας για το θέμα ανέγερσης νέου Νοσοκομείου και την «περιβόητη» συνάντηση Σαμαρά – Τσουμάνη, την οποία διέψευσε την Τρίτη το μεσημέρι το γραφείο του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα  "Τοπική Φωνή" της Πρέβεζας.Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Ντάκουλα, δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα, αλλά μια προσωπική συζήτηση που είχε με το Βουλευτή ο οποίος τον ενημέρωσε για τη συνάντηση. Σε ερώτησή μας για το εάν έγινε ή όχι πραγματικά η συνάντηση, καθώς το γραφείο του Πρωθυπουργού τη διέψευσε την Τρίτη το μεσημέρι, απάντησε «εγώ πιστεύω τον Βουλευτή».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή επίσημη ενημέρωση για συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δημ. Τσουμάνη αλλά και καμία διάψευση για το χθεσινό δημοσίευμα της Τ.Φ., κάτι που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά το προεκλογικό φιάσκο που μοιάζει να είναι η υπόθεση ανέγερσης Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα.Άλλωστε η ιστορία είναι παλιά και το έργο χιλιοπαιγμένο.
Αξίζει να θυμίσουμε τις αλήστου μνήμης εποχές επί θητείας Ευ. Παπαχρήστου – Βουλευτή ΠΑΣΟΚ τότε – όταν Υφυπουργοί και Υπουργοί, εγγράφως έστελναν επιστολές όπου διαβεβαίωναν για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα. Δυστυχώς όλα αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός τότε – όπως άλλωστε είχαμε προβλέψει - και φοβάμαι πως ο ίδιος αέρας πνέει και τώρα.Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα – την Παρασκευή το πρωί ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας, με αφορμή την ανέγερση νέου Νοσοκομείου.Εκεί, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων θα επαναλάβει όσα περί συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, διαρρέει και τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά να κάνει προεκλογικό «bonus» ένα Νοσοκομείο στην Ακτή «Ελεφαντοστού» στο Δ. Τσουμάνη. Και ύστερα… «Μα δεν υπάρχει ύστερα»…

ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ
epirusgate.gr
google page rank