Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με κάθε λαμπρότητα σήμερα παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου 25/10/2014, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας από τον  Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τριάντη, Αρχιερατικό Επίτροπο Κατούνης και Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτου  Αιτωλίας και Ακαρνανίας του  ιερέα Παλαίρου π.Γατσούλη Κων/νου και άλλων ιερέων της περιοχής.
Πλήθος κόσμου από Ζαβέρδα αλλά και από πολλά χωριά κατέκλυσαν το Μοναστήρι,  οι οποίοι ήρθαν και με λεωφορεία  για να προσκυνήσουν στην μνήμη του  μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου.
Εκεί παρέστησαν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης, ο αντιδήμαρχος Τσακάλης Νικόλαος,ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου Μπαλατσούρας Κων/νος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κατσαμπίρης Γεώργιος, Φραδέλος Κων/νος καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου Στιάχταρης Δημήτριος και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Σιδεράς Δημήτριος,ο πρώην Δημάρχος κ. Σολδάτος Νικόλαος, ο διοικητής του Α.Τ. Βόνιτσας κ. Κοσμάς Παπαγρίβας.
Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα: μακαρονάδα με κοκκινιστό μοσχαρίσιο κρέας με παραδοσικό τρόπο βρασμένο στο καζάνι.



Μεγάλη η χάρη του...Βοήθεια σας!!!




































google page rank