Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τράκαρε με άλογο που έπεσε από αγροτικό φορτηγάκι!

Τύχη «βουνό» είχε μια γυναίκα οδηγός που, ενώ βρισκόταν εν κινήσει σε επαρχιακό δρόμο έξω από τους Γαργαλιάνους, είδε ξαφνικά να προσγειώνεται στο καπό του αυτοκινήτου της ένα… άλογο! Το άτυχο ζώο είχε πέσει από ένα αγροτικό φορτηγάκι και από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα.
Το ασυνήθιστο τροχαίο συνέβη στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα Μεσσηνίας και η νεαρή οδηγός «πάγωσε» όταν είδε το βαρύ άτι να χτυπά με δύναμη στο αυτοκίνητό της και να εκτινάσσεται πρώτα στον «ουρανό» και στην συνέχεια σε ένα χωράφι στην άκρη του δρόμου. Μην μπορώντας να πιστέψει πώς σώθηκε, βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει προς τον οδηγό του αγροτικού που απομακρυνόταν έχοντας στην καρότσα άλλο ένα άλογο.
Όμως, εκείνος έσπευσε να εξαφανιστεί, είτε επειδή δεν άκουσε τις εκκλήσεις της ή για να μην βρεθεί κατηγορούμενος για παράνομη μεταφορά ζώων και πρόκληση τροχαίου. Το άλογο ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα και οι αστυνομικοί του τμήματος Γαργαλιάνων αναζητούν τον αγνώστων στοιχείων ιδιοκτήτη του, που πιθανότατα ήταν και ο οδηγός του αγροτικού.

arouraios.gr
agrinionews
google page rank