Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Εφυγε» ο Μητσάρας, η εμβληματική μορφή των γηπέδων...Είχε εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες σε ένα από τα πιο αγαθά σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρου και οχι μόνο..

Μια εμβληματική μορφή των γηπέδων, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας, ο θρυλικός Μητσάρας δεν είναι πια κοντά μας.  Ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζε πάντα το χαμόγελό του, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και τα ευρηματικά πλακάτ που εμφάνιζε πάντα σε συγκεντρώσεις, αλλά και στα γήπεδα όπου πήγαινε.
Φανατικός φίλος του Πανιωνίου, δεν έχανε παιχνίδι της ομάδας του, όμως ήταν πιθανό να τον συναντήσεις σε όποιο γήπεδο κι αν πήγαινες. 
Ο Μητσάρας διέθετε τη δική του, αγνή τρέλα, που δεν ενοχλούσε κανέναν, αλλά πρόσφερε απλόχερα με την παρουσία του το χαμόγελο στους γύρω του και είχε εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες σε ένα από τα πιο αγαθά σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Οι ιστορίες που λέγονται για εκείνον είναι πολλές και διάφορες, αναφέρουν τα panionianea.gr: Βρισκόταν σχεδόν πάντα στα παιχνίδια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, του Εθνικού παλαιότερα, της Καλλιθέας, αλλά και σε πολλά ακόμη γήπεδα της Αττικής. 
Χαρακτηριστική είναι μια βραδιά όπου το παιχνίδι του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη είχε τελειώσει την ίδια ώρα με εκείνο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο συμπαθής Μητσάρας είχε καταφέρει να βρεθεί πίσω από τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις και στα δύο ματς!
Διαβάστε το συγκινητικό αντίο του αντιδημάρχου Καλλιθέας για τον Μητσάρα που ανήρτησε στο Facebook:
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!!!Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ 3ΧΡ ΩΣ 103!!!!ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ <<ΜΗΤΣΑΡΑ>>ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ..ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ!!!!ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΙΛΟΓΗΝ <<ΑΣΤΕΓΟ>>ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΥΦΥΗΣ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ..ΟΠΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΗΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ << ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!!!>>ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΓΗ!!ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ<<ΕΓΡΑΨΕΣ>>ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΑ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ....»




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
google page rank