Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 1-0

Την δεύτερη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1 – 0, γνώρισε η Πάλαιρος από τον Ερμή Καναλίου στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. 
Η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ λεπτό της αναμέτρησης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ με τον Κουρκούτα Παναγιώτη, το σούτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας του Καναλίου. Στο 26΄ λεπτό ο Μετσόλη Χρήστος έστειλε με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 42΄ λεπτό ο Κατσαμπίρης Κώστας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε ξανά την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Και ενώ όλοι περίμεναν να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με μηδέν παθητικό, η ομάδα του Καναλίου (από το πουθενά) με πολύ ωραίο σούτ του Νο 11 μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια μαγική εικόνα καθώς η ομάδα του Καναλίου με μία μόνο ευκαιρία προηγούνταν στο σκόρ αντιθέτως με την Πάλαιρο που και κατοχή μπάλας είχε και ευκαιρίες είχε αλλά επίσης και ανικανότητα στο να εκτελέσουν οι παίχτες της ένα σωστό φάουλ από τα έξι που κέρδισαν λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του πολύ καλού τερματοφύλακα του Ερμή Καναλίου.
Γράφει ο Μπαλατσούρας Αποστόλης
palairosnews










google page rank