Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ 16 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Προσλήψεις προσωπικού πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο 16 μεγάλες εταιρείες, με έμφαση σε θέσεις πωλητών, γραμματέων αλλά και στελεχών διαφόρων άλλων ειδικοτήτων.

Ιπτάμενοι συνοδοί / φροντιστές στην AEGEAΝ 
Σε αναζήτηση των καταλληλότερων υποψηφίων για τη στελέχωση των αεροσκαφών της βρίσκεται η γνωστή αεροπορική εταιρεία AEGEAN, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της.

Προσωπικό ξενοδοχείου ζητά τo Club Med στην Greek Tourism Expo 
Προσωπικό για την ξενοδοχειακή του μονάδα «Gregolimano» στην Λιχάδα Ευβοίας για την καλοκαιρινή σαιζόν 2015 αναζητά το Club Med,  το οποίο διαθέτει 70 resorts, στις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο (και στην Ελλάδα), ένα κρουαζιερόπλοιο και Luxury Villas & Chalets

Υπεύθυνη/ος καταστήματος στην Pink Woman 
Υπεύθυνη/ο καταστήματος για ένα από τα  κατάστημα της στην Αττική αναζητά η εταιρεία Pink Woman A.B.E.E.

Θέση Υπευθύνου Καταστήματος στα OK! ANY TIME
Την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση υπεύθυνου Καταστήματος στην Αλυσίδα Καταστημάτων OK! ANY TIME MARKET Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που διαμένουν στην Αττική.

Πτυχιούχος Πληροφορικής ή Marketing στο Πλαίσιο 
Τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση του Account Manager αναζητά η Πλαίσιο Computers, η Νο 1 εταιρεία Τεχνολογίας και Ειδών Γραφείου στην ελληνική αγορά, για τα γραφεία της στην Αττική.

Πωλητές και πωλήτριες στον Κωτσόβολο 
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και  μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά το κατάστημα της Τρίπολης, Πωλητές και Πωλήτριες μερικής απασχόλησης.

Τα ΛΗΤΩ αναζητούν πωλήτρια – ταμία 
Τα γνωστά Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ, στο πλαίσιο της συνεχούς τους ανάπτυξης, ζητούν πωλήτρια-ταμία, για το κατάστημά τους στην Κηφισιά.

Υπεύθυνος Τεχνικής Διεύθυνσης στα MARKET IN 
Η αλυσίδα καταστημάτων MARKET IN, αναζητά έναν νέο συνεργάτη, κάτοχο πτυχίου ή διπλώματος Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, για τη θέση του Υπευθύνου Τεχνικής Διεύθυνσης στην Αττική.

Θέσεις πωλητών στα καταστήματα GAP 
Η GAP, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον χώρο της λιανικής ένδυσης στο κόσμο, και μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Ελλάδα, ζητά για τα καταστήματά της στην Αθήνα πωλητές μερικής απασχόλησης.

Απόφοιτος Λυκείου στην Perfetti Van Melle 
Η Perfetti Van Melle Ελλάς, μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ζαχαρωδών προϊόντων, θα προχωρήσεις στην κάλυψη της θέσης του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Αγοράς (πωλητή / merchandiser), για τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, με έδρα τη Βέροια.

Γραμματειακή θέση στην Milonas Health 
Το εργατικό της δυναμικό με έναν υπάλληλο γραμματειακής υποστήριξης θα ενισχύσει η εταιρεία ιατρικών προϊόντων Milonas Health Α.Ε., με εξέχουσα θέση στην αγορά, ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης και προϊόντα αναφοράς, για τα γραφεία της στην Αθήνα.

Γραμματεία πωλήσεων εξαγωγών στην ΑΦΟΙ ΡΟΗ ΑΕ 
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΗ ΑΕ , πρότυπη βιομηχανία στον τομέα του foodpackaging στην ελληνική αγορά , με έδρα την Μαγούλα Αττικής,  ζητεί στέλεχος γραμματείας για την επάνδρωση του τμήματος εξαγωγών.

Υπάλληλος γραφείου στην ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΕ 
Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα καλούνται να διεκδικήσουν μία θέση υπαλλήλου γραφείου στην εταιρία ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΕ, Εισαγωγική – Τεχνική εταιρία Ενεργειακών Συστημάτων, αναζητά άτομο για τη στελέχωση του τμήματος τιμολόγησης. Έδρα εργασίας η Θεσσαλονίκη.

Στελέχη γραμματειακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Κουνάκης Εκδοτική 
Ανοιχτές θέσεις προσωπικού στην εταιρεία «ΚΟΥΝΑΚΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ», για την κάλυψη των αναγκών της στους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών και της γραμματειακής υποστήριξης, στην περιοχή της Αττικής.

Πτυχιούχος Marketing στην POWER HEALTH 
H POWER HEALTH HELLAS AEBE, κορυφαία Εταιρία Φυσικών Προϊόντων Υγείας στην Ελλάδα, αναζητά νέους συνεργάτες, και συγκεκριμένα έναν ικανό υποψήφιο για τη θέση του Trade Marketing Manager, με έδρα την Αθήνα.

Πωλητές / πωλήτριες σε καταστήματα ανδρικής μόδας 
H εταιρεία ACTIONLINE αναζητά για λογαριασμό πελάτη της στον χώρο της ένδυσης, νέους ικανούς πωλητές και πωλήτριες ανδρικής μόδας, για τα καταστήματα στα  μεγάλα Mall Αθήνας.

ergasia

google page rank