Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες οι εργαζόμενοι στο κόμμα - Άλλο ένα success story της κυβέρνησης

Είναι ποτέ δυνατόν ένα κόμμα που δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενούς τους να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά μιας χώρας; Το ερώτημα βεβαίως δεν είναι ρητορικό, αλλά εντελώς πραγματικό.Άλλη μια «επιτυχία» της κυβέρνησης Σαμαρά έρχεται στο φως της δημοσιότητας - Το κόμμα του ανθρώπου που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας, το χρέος και τα δάνεια της Ελλάδας, δεν έχει να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους του! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας, τότε πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί; 
Οι εργαζόμενοι της ΝΔ είναι «πυρ και μανία», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Τρίτη 11/11/2014 επικράτησε ένταση στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, αφού οι υπάλληλοι του κόμματος αποφάσισαν να προβούν σε στάση εργασίας!
Παραμένουν απλήρωτοι για 3,5 μήνες, δίχως όλο αυτό το διάστημα να λαμβάνουν πειστικές απαντήσεις για το πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα. Επίσημη ενημέρωση για το θέμα των οφειλών δεν υπάρχει, κάτι που δεν αποκλείει να υπάρξουν περαιτέρω διαμαρτυρίες το επόμενο διάστημα.
Απαντήσεις για το τι πρόκειται να γίνει δεν λαμβάνουν από κανέναν υπεύθυνο του κόμματος. Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Είναι όλοι «εξαφανισμένοι»!

Ως γνωστόν η ίδια ακριβώς κατάσταση επικρατεί και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ όπου και εκεί πολλές φορές οι εργαζόμενοι έχουν καταγγείλλει την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη για τρομερές καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών.
Η κατάσταση στα οικονομικά τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από τραγική, ενώ γίνεται πλέον εμφανές πως η χώρα διοικείται από ανθρώπους που δεν μπορούν να ρυθμίσουν ούτε τα οικονομικά των κομμάτων τους.
Άραγε ο κ. Σαμαράς και οι σύμβουλοί του έμειναν ποτέ 3,5 μήνες απλήρωτοι; 
Κατά τα λοιπά ο κύριος πρωθυπουργός και οι επιτελείς του αρέσκονται σε φιέστες και πανηγυράκια για τα 40 χρόνια της ΝΔ, παρουσιάζοντάς μας μια... άλλη Ελλάδα που κινείται στις «ράγες» του virtual reality...
amfilohiablognews
google page rank